MTV News Recap: Week 9

Van Britney Spears die een zeldzame foto deelt met haar zoons tot Camila Cabello die haar verjaardag viert . Dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 1 maart 2021


De Golden Globes kent alleen maar winnaars. Onder andere John Boyega, Daniel Kaluuya en Anya Taylor-Joy vielen met hun neus in de prijzen. Waar de een helemaal alleen vanuit huis zijn prijs in ontvangst nam ging bij de ander de acceptatiespeech via Zoom helemaal mis. Het leverde wel hilarische content op waar we het zeker nog vaak over gaan hebben!

Dinsdag 2 maart 2021

Britney Spears geeft een zeldzaam inkijkje in de relatie met haar tienerzonen. De zangeres sprak in haar meest recente Insta post over hoe snel ze opgroeien en hoe graag ze de tijd zou willen stoppen. Ook liet de trotse mama weten hoe blij ze is dat ze zulke fatsoenlijke jongens zijn geworden. Eerlijk Britney, je bent de coolste mama die er is!

Woensdag 3 maart 2021

Nicola Coughlan is online uitgemaakt voor 'de dikke van Bridgerton' door een opinie schrijfster en wees haar op haar fout. De actrice stond op voor zichzelf na het zien van een tweet die haar kledingkeuze tijdens de Golden Globes belachelijk maakte. Nicola gaf aan dat ze haar gekozen outfit geweldig vond staan en dat ze graag bij haar naam wordt aangesproken in plaats van 'de dikke van Bridgerton'.

Donderdag 4 maart 2021

Camila Cabello vierde gisteren (3 maart) haar verjaardag en dat is niemand ontgaan. Ze is het type dat het nog net niet van de daken schreeuwt, aldus de zangeres. Met een hilarische video liet ze iedereen weten dat ze wat te vieren heeft en natuurlijk kan haar soulmate Shawn Mendes niet achterblijven met zijn felicitaties. Wij kunnen nu al niet wachten op Camila's volgende verjaardag!

Vrijdag 5 maart 2021

Paul Bettany hield de Marvel-fans maanden lang voor de gek. In januari kondigde hij al aan dat er een 'fantastische' gastrol was met een acteur waarmee hij altijd al heeft willen spelen. De scènes zouden intens zijn geweest. Nu komt de voorlaatste aflevering van de serie een behoorlijk twist in zich had kwam de aap uit de mouw. Paul is zelf de gastrol! Wij hebben in ieder geval er enorm om kunnen lachen!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).