MTV News Recap: Week 33

Van de stortvloed aan haat op Lizzo tot de iconische TikTok's van Zac Efron. Dit en meer zag je deze week voorbij komen in het MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 16 augustus  2021


Lizzo en Cardi B brachten vorige week een iconische track en videoclip uit maar de reacties waren niet mals… Zo kreeg Lizzo een stortvloed van haat over zich heen waarin gezegd werd dat het nummer was geflopt. Het deed haar iets meer dan gedacht maar gelukkig waren er een hoop celebrity vrienden die het voor de zangeres opnamen. Zo stuurde Missy Elliot een prachtige bos bloemen met een te lief kaartje. Ook Chloe Bailey steunde de queen door aan te geven dat ze een grote bron van inspiratie was.

Dinsdag 17 augustus 2021

De nieuwe technologie is niet voor iedereen weggelegd. Zo zagen we afgelopen week dat Selena Gomez nogal moeite had met het maken van een TikTok. De zangeres wilde samen met haar zusje Gracie een leuke video opnemen maar verwijderde per ongeluk het verkeerde filmpje. Haar zusje hield zich niet in en wist haar zus goed te roasten. Om eerlijk te zijn konden wij ons wel herkennen in Sel…

Woensdag 18 augustus 2021

Dat je goede vrienden om je heen nodig hebt blijkt maar weer uit de Instagram livestream van Lizzo. Nadat de zangeres veel kritiek ontving over haar nieuwe song Rumors en over haar lichaam was er iemand die het voor haar opnam. Cardi B stond volledig achter haar en nam het meermaals op voor haar online. Lizzo hoopt een gesprek te kunnen starten over waarom het zo belangrijk is dat we elkaar met respect behandelen. Wij zijn meer dan trots op Lizzo!

Donderdag 19 augustus 2021

Sommige mensen lijken alles te kunnen. Zo ook all time hottie Zac Efron. Onze jeugd crush lijkt het daadwerkelijk te 'crushen' op TikTok. We wisten natuurlijk al dat hij goed kon dansen maar nu lijkt het ook dat er een TikTok-carrière voor hem in het verschiet ligt. Samen met Jessica Alba nam hij een filmpje op en zijn collega was mild gefrustreerd. Want hoe lollig is het als jij twee uur lang hebt geoefend op een choreo die Zac in slechts 5 minuutjes heeft geleerd… Meid, wij begrijpen het helemaal! Wij kunnen nu al niet wachten om nog meer moves van Zac te zien!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).