ZIEN: The Hills-ster krijgt een eigen reality show!

Ze begon ooit in de MTV-serie Laguna Beach: The Real Orange County, waar ze als tienermeisje in te zien was. Toen deze serie stopte en de spin-off The Hills in het leven werd geroepen, was er in eerste instantie geen plek voor haar in de serie. Een paar seizoenen later kreeg ze alsnog de hoofdrol. We hebben het over Lauren Conrad's rivaal en vervangster Kristin Cavallari.

Het is inmiddels alweer 7 jaar geleden dat Kristin voor het laatst schitterde in The Hills, daarna bleef ze ver weg van alles wat met reality tv te maken heeft. Tot nu, Kristin maakte op haar Instagram bekend dat we binnenkort kunnen gaan genieten van haar eigen realityserie 'Very Cavallari!'.

Volgens Kristin is er genoeg reden om te gaan kijken naar haar show, de afgelopen jaren is haar leven drastisch veranderd. Zo is ze getrouwd met de American football-speler Jay Cutler en zijn ze trotse ouders van drie kindjes. Samen met zoontjes Camden en Jaxon en dochtertje Saylor, wonen ze in een prachtig huis in Nashville. Kristin heeft, naast het drukke leven dat ze al leidt, ook nog haar eigen goed lopende lifestyle-imperium Uncommon James.


In haar realityserie is onder andere te zien hoe het Kristin vergaat als zakenvrouw en geeft ze ons ook een kijkje in haar hectische privéleven. 'Very Cavallari!' zal deze zomer worden uitgezonden op E! CAN'T WAIT!

Check hieronder de eerste sneak peek!

Even een throwback naar de good old’ The Hills days? Check hieronder hoe Lo en Jenny roddelen over alle plastische ingrepen die vriendin Heidi heeft ondergaan!