MTV News Recap: Week 51

Van Jesy Nelson's vertrek bij Little Mix tot Dylan Sprouse's TV-comeback, dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

 

Maandag 14 december 2020

 

Justin Bieber doet alle feestelijke dingen die wij ook willen doen terwijl hij zijn kerstboom versiert met Hailey Bieber. De twee lieten ons zien hoe ze hun indrukwekkende kerstboom opzetten in een timelapse video. We zijn vooral onder de indruk van hoe makkelijk ze hun lichtjes aan kregen tbh. Justin deelde ook foto's van het eindresultaat en hun leuke verzameling kerstballen, waar natuurlijk een hond, een peperkoekmannetje en hotdog bij zaten. Justin plaatste later een lief bericht waarin hij zijn eigen versieringen in 2017 vergeleek met zijn huidige versieringen met Hailey. Onze harten? Gesmolten.

Dinsdag 15 december 2020

 

Little Mix fans overspoelen Jesy Nelson met steun nadat ze aankondigde dat ze de groep verlaat om zich te richten op haar mentale gezondheid. In een openhartig bericht zegt Jesy dat ze ongelooflijk dankbaar is voor haar negen jaar in de band, maar dat ze zich nu op zichzelf moet focussen. Jade, Perrie en Leigh-Anne gaven aan dat ze door zullen gaan met z'n drieën, en deelden hun steun voor Jesy's besluit. Fans zijn kapot van het nieuws, maar delen ook hoe trots ze op Jesy zijn. Wij zijn ook ongelooflijk trots op je, Jesy!

Woensdag 16 december 2020

 

Taylor Swift en haar vriend Joe Alwyn houden ervan om samen de "meest verdrietige liedjes" te schrijven. Ze vertelde Zane Lowe hoe het is om met Joe te werken nadat ze werd benoemd tot Apple Music's songwriter van het jaar. Tay vertelde dat ze automatisch verdrietige dingen schrijven wanneer ze samenwerken. Taylor ging door over hoe Joe haar muzikaal inspireert en gaf toe dat ze deze nieuwe creatieve stap in hun relatie te danken hebben aan de lockdown. We hopen dat ze for-evermore samen liedjes blijven schrijven!

Donderdag 17 december 2020

 

Gigi Hadid stuurt Gordon Ramsay recept-inspiratie en wij zijn echt zó jaloers. De twee ontmoetten elkaar tijdens Masterchef Celebrity Showdown in 2016 en Gigi probeert haar skills in de keuken nog altijd te verbeteren. Gigi houdt van koken en ze deelt haar recepten regelmatig op haar Instagram stories. Ze vertelde Elle dat in de keuken staan een van de dingen is die haar het "meest gelukkig" maken. We krijgen al honger als we eraan denken... Voel je vrij om ons ook wat van die recepten te sturen, Gigi!

Vrijdag 18 december 2020

 

Dylan Sprouse keert terug naar het TV-scherm en zijn tweelingbroer Cole steunt hem op opmerkelijke wijze. Dylan heeft zojuist via Instagram aangekondigd dat hij in de nieuwe HBO comedy The Sex Lives of College Girls zal spelen. Dit wordt zijn eerste TV-serie na The Suite Life of Zack & Cody en natuurlijk moest zijn broer Cole zijn kans grijpen om hem te trollen met een aantal bemoedigende woorden. Gelukkig hebben fans van Dylan hem overspoeld met oprechte steun. We kunnen niet wachten om Dylan terug te zien op onze schermen!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).