Channah Koerten en Noah Zeeuw hosten seizoen 2 van ‘Je Moeder’

Een gloednieuwe ‘Je Moeder’ staat voor de deur en MTV hosts Channah Koerten en Noah Zeeuw zullen dit tweede seizoen gaan presenteren! Vanaf 14 november om 16:00 uur zie je elke donderdag nieuwe afleveringen voorbijkomen op ons YouTube-kanaal waarin bekende Nederlandse YouTube-sterren en artiesten aangepakt worden in ‘de ring’.

De deelnemers battlen in drie rondes vol heftige one-liners. Channah en Noah begeleiden en coachen ze zo goed mogelijk. De vloggers en artiesten hebben een enthousiaste achterban bij zich die hen aanmoedigt en de strijd compleet maakt. In de eerste ronde is het meteen tijd voor de klassieke grappen over je moeder. De tweede ronde wordt een stuk persoonlijker: de deelnemers maken elkaar figuurlijk kapot. De derde en tevens laatste ronde bestaat uit één keiharde knock-out grap waarna Channah en Noah uiteindelijk bepalen wie de beste 'trash-talker' van de avond wordt.

Channah vertelt over de show: "De meest bizarre situaties heb ik al meegemaakt als deelnemer aan Ex on the Beach: Doule Dutch en host voor Just Tattoo of Us Benelux, maar dit is weer een geheel nieuwe ervaring en dat vind ik super tof. De grappen die gemaakt worden, zijn echt op het randje en dat maakt het een feestje om dit te mogen presenteren." Noah sluit zich daarbij aan: "Het is tof om dit samen met Channah te mogen doen en we vinden het leuk om de battles echt te voeden en op te hypen. Er vallen rake klappen, maar iedereen gaat daar sportief mee om. We gaan er echt een mooi seizoen van maken."

Benieuwd naar wie van de influencers in de komende afleveringen zich de beste trashtalkers van de avond mogen noemen? Hieronder vind je alle namen die de arena zullen betreden:

• Jay vs. Robin

Mees Dix vs. UberQuin

• I Am Aisha vs. Kelly Buth

• Milan Knol vs. Ties

• Esmee Ipema vs. Jamecia Bakker

• Lexxus vs. Aarthos

• KingAlert vs. Daniel Lippens
• Mezdi Al Shekhly vs. Joshua Feytons

• Izzle vs. Ufo Ivo

Spike Hooligirls: Richella & Marie-Louise vs.
Jane Karto & Laurie Scheeder

Ben jij er klaar voor? Seizoen 2 van 'Je Moeder' zie je vanaf 14 november elke donderdag om 16:00 uur op ons YouTube-kanaal.