MTV News Recap: Week 2

Deze week zit bomvol nieuws over kinderen. Van Tristan Thompson die opeens nog een kindje heeft, tot Emma Watson en Emma Roberts kinderfoto's die door elkaar worden gehaald en niet te vergeten de morning routine van Cardi B. We hebben het nieuws van deze week op een rijtje gezet.

Dinsdag 4 januari 2022

Het is geen nieuws dat Tristan Thompson moeite heeft met trouw blijven aan Khloé Kardashian… Wat voor haar helaas wel als een shock kwam is de DNA test die heeft bevestigd dat hij de vader is van een kind van een andere vrouw. Tristan heeft publiekelijk via Instagram zijn excuses aangeboden aan Khloé en erkent het kind. Wij zijn benieuwd naar de reactie van Khloé

Woensdag 5 januari 2022

Cardi B heeft een hectisch leven maar met kinderen ziet haar leven er nog iets drukker uit. Via Instagram stories laat ze haar volgers haar ochtendroutine zien. Wij vinden het geweldig om te zien dat Cardi zo een 'hands-on' moeder is en zo graag alles met haar enthousiaste fans wil delen. Ga vooral zo door Cardi!

Donderdag 6 januari 2022

De 'Harry Potter Return To Hogwarts' reünie special is precies waar fans al jaren op hebben gewacht… maar het ging niet helemaal vlekkeloos. De productie had een kinderfoto van Emma Roberts in plaats van Emma Watson gebruikt… gelukkig konden de twee actrices hier erg om lachen, en deelde Emma Watson het zelfs op Instagram. Heb jij de reünie al gezien?

Vrijdag 7 januari 2022

Kanye West heeft letterlijk alles uit de kast gehaald voor zijn date met Julia Fox. Van een fotoshoot midden in een restaurant, naar de suite vol met kleding, niks is te gek voor Ye… en Julia vindt dat geweldig. Zou jij ooit durven dromen over zo'n date?

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).