INTERVIEW: Brandon & Juliette uit Siesta Key over het nieuwe seizoen: "Things really heat up!"

Ben je ook zo benieuwd naar het vervolg op al de romances, de oneindige drama's en ben jij ready to meet de nieuwe cast members? Vanaf 13 februari staat er iedere dinsdag een nieuwe aflevering van Siesta Key op onze website of in de MTV Play-app en kun je alle eerdere afleveringen bingewatchen!

Om alvast een voorproefje te geven van wat er allemaal verwacht kan worden, hebben wij een interview gehad met twee van de castmembers; Juliette en Brandon. Gaat hun hart gebroken worden in de nieuwe afleveringen of zijn zij juist de ‘heartbreakers’…? En heeft de interesse in hetzelfde meisje de vriendschap tussen Brandon en Alex veranderd? Je leest het hieronder!

Hi Juliette en Brandon, wat fijn dat jullie tijd voor ons konden vrij maken! Binnenkort komen er nieuwe afleveringen van Siesta Key online, wat kunnen we allemaal verwachten?

Juliette: “Je kan een hoop meer drama verwachten dit seizoen. Things really heat up!”

Brandon: “Yeah.”

Klinkt goed! Iedereen houdt wel van drama toch? Zouden jullie ons misschien al wat spoilers kunnen geven?

Juliette: “De ‘love triangle’ die je wel kent gaat zich verplaatsen naar andere personen. Je kan zeker wel wat gebroken harten verwachten…"

Brandon: “Ja, jullie kunnen zeker wat gebroken harten en eeuwig durende drama’s verwachten, maar ook nieuwe vriendschappen!"

Juliette: “En nieuwe gezichten”

Oei, gebroken harten; hebben jullie daar iets mee te maken? Wordt jullie hart gebroken?

Juliette: “Ehm… Mijn hart wordt niet gebroken, maar ik heb misschien wel iets te maken met het gebroken hart van iemand anders…”

Brandon: “Me too…”

Oké, we hebben dus gewoon de 'heartbreakers' van de show aan de telefoon?

Allebei: “Haha ja… zoiets ja.”


Meer Siesta Key? Alle afgelopen afleveringen staan voor je online en elke dinsdag check je een gloednieuwe aflevering! >>> Klik hier.