Just Tattoo Of Us UK is terug met een nieuw seizoen

Charlotte Crosby is terug met het vierde seizoen van Just Tattoo Of Us UK en de tatoeages zijn extremer dan ooit… In deze show ontwerpen vrienden, familieleden en celebrities tatoeages voor elkaar, maar krijgen deze pas te zien wanneer ze al gezet zijn. Geloof ons: er zullen veel relaties zijn die deze test niet aankunnen…

In de afgelopen seizoenen presenteerde de Ex-Geordie het programma samen met haar toenmalige vriendje Stephen Bear, maar toen dat uitging sprong Scotty T bij om haar te helpen in seizoen 3. Dit seizoen gaan we het even helemaal anders doen: Charlotte wordt namelijk iedere aflevering bijgestaan door een andere co-host. Geordies Aaron Chalmers, Chloe Ferry, Nathan Henry en boyfriend Joshua Richie gaan haar (en de kandidaten ;)) bijstaan.

Hier alvast een klein voorproefje van heftige momenten die je te wachten staan dit seizoen:


Seizoen 4 van Just Tattoo of Us UK is vanaf vanavond iedere donderdag om 21:30 te zien op MTV. Dit wil je echt niet missen!

P.s. Mocht je het hebben gemist: er komt dus ook een Nederlandstalige versie van Just Tattoo of Us en wij zijn nog op zoek naar kandidaten met ballen! Durf jij het aan om een shockerende, prank-tatoeage bij je bf, bro of lover te laten zetten? Meld je aan en stuur jullie namen, leeftijden, contactgegevens, foto’s en een tattoo-idee naar casting@tigrismedia.nl.