MTV News Recap: Week 11

Van Beyoncé die geschiedenis schreef bij de Grammy's tot Hailey Bieber die praat over haar moeilijke huwelijk met Justin. Dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 15 maart 2021


Afgelopen weekend waren de Grammy Awards weer in volle gang en de grootste sterren straalden op het podium. Met optredens van Dua Lipa en Cardi B was het een waar feest. Beyoncé schreef deze avond ook geschiedenis door als eerste artiest 28 awards (!) mee naar huis te nemen. Zo won ze een prijs in de categorie 'Best R&B Performance' en 'Best Music Video'. Ook Taylor swift viel met haar neus in de prijzen. Zij won voor het eerst, in de geschiedenis van de Grammy's, voor de derde keer 'Album of the Year' voor haar album 'folklore'. Billie Eilish en Harry Styles sleepten ook nog een award in de wacht.

Dinsdag 16 maart 2021

Khloé Kardashian heeft in een interview verteld over haar moederschap en hoe zij en haar zussen elkaar nooit belachelijk zouden maken over de aanpak van de opvoeding van elkaars kinderen. Ze vertelde dat ze alleen advies aan elkaar geven wanneer hierom gevraagd wordt. Ook liet ze weten dat ze van jongs af aan al in aanraking kwamen met moederschap. Zo had ze het over het moedergevoel dat zij en haar twee zussen hadden voor hun kleinere halfzusjes Kylie en Kendall Jenner. Khloé hoeft zich in ieder geval niet te vervelen want haar dagen zijn booked en busy met meetings en natuurlijk haar schattige dochtertje True, keep it up Khloé!

Woensdag 17 maart 2021

Demi Lovato vertelde over haar break-up met Max Ehrich. De twee waren vorig jaar nog verloofd maar bliezen na twee maanden het huwelijk al af. Nu de zangeres een docuserie krijgt op YouTube wordt er ook licht geworpen op de break-up en vertelt ze onder andere over de 'shock' die ze had na de openbare reactie van Max Ehrich. Volgens hem zou hij achter de breuk zijn gekomen via een roddelblad. Een ding is zeker, wij gaan de docu absoluut kijken!

Donderdag 18 maart 2021

Zayn Malik vertelde in een interview met iHeartRadio hoe hij blij verrast is door het vaderschap. Ze zanger vertelde dat voor zijn dochtertje Khai geboren werd, hij van verschillende mensen hoorden hoe het een grote verandering in zijn leven zal zijn. Ook zegt hij dat Khai een makkelijke baby is die zich gauw aanpast waardoor het voor Gigi en Zayn allemaal op rolletjes loopt. Daarnaast liet hij weten dat hun huis in Pennsylvania niet voor altijd zal zijn en dat ze er aan denken om in de toekomst iets soortgelijks te zoeken, ergens anders.

Vrijdag 19 maart 2021

Hailey Bieber vertelde in een interview met ELLE Magazine over haar huwelijk met Justin. Ze liet weten dat het huwelijk niet appeltje-eitje is geweest en dat vooral het eerste jaar haar zwaar viel. Ze vond zichzelf eigenlijk erg jong, namelijk 21, toen ze ging trouwen en noemt het zelf een 'belachelijk jonge leeftijd'. Desondanks vindt ze dat zij en Justin genoeg mee hebben gemaakt om te weten wat ze wilden en dat ze nuchter genoeg zijn om met kritiek om te gaan. Wij houden van zo'n eerlijke meid.

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).