Dit zijn de 10 single mannen uit ‘Are You The One?: De Perfecte Match’

Dit zijn ze; dé tien single mannen die meedoen aan het allereerste Nederlandse seizoen 'Are You The One?: De Perfecte Match': Boudewijn, Délano, Ivo, Jamal, Jaap, JB, Joey, Maxim, Nuri en Tycho. De looks hebben de mannen al mee, maar ze missen nog een mooie vrouw aan hun zijde. Wie gaat zijn perfecte match vinden in de villa? Gaat het ze allemaal lukken en nemen ze gezamenlijk 200.000 euro mee naar huis? Vanaf zondag 17 oktober om 19:00 krijg je het antwoord op al deze vragen; dan zie je de eerste aflevering op MTV (Ziggo #23 / KPN #20). Leer de tien mannen hieronder vast beter kennen.

Boudewijn (25 jaar)

Vrouwen complimenteren Boudewijn vaak over zijn uiterlijk, maar achter deze grote spierbundel schuilt eigenlijk een knuffelbeer. Hij is een zelfbewuste jongen die zich niet snel iets wijs laat maken door anderen. In een relatie is hij zorgzaam, liefdevol, maar ook recht door zee. Hij wilt wel kunnen zeggen wat hij denkt. Hij geeft wat hij krijgt en krijgt wat hij geeft. De 25-jarige Leidenaar wil graag een lieve dame die weet wat ze wil en positief in het leven staat.

Délano (23 jaar)

De 23-jarige Brabantse Délano studeert International Business en heeft als model de hele wereld over gereisd. Op de golfbaan slaat hij vaak een hole in one, bij Are You The One? hoopt hij hetzelfde geluk te hebben en zijn perfecte match in één keer te vinden.  Hij is jong, maar weet exact wat hij zoekt in 'n vrouw.

Ivo (26 jaar)

De sportieve Ivo is een grote, vriendelijke knuffelbeer en zoekt dan ook een lieve en zachte vrouw. Hij heeft zijn zaakjes goed op orde en runt als 26-jarige een bedrijf in installatie techniek. Ivo is perfectionistisch en minstens 1 x per week bij de barber te vinden om zich te laten opfrissen voor het weekend.

Jaap (25 jaar)

De 25-jarige Katwijkse Jaap is klaar om serieus op zoek te gaan naar de liefde. Met zijn immer zonnebankbruine huid en vlotte babbel laat hij menig vrouwenhart sneller kloppen. Jaap is op zoek naar een gekke en spontane dame die niet te arrogant is met wie hij lekker kan grappen en kletsen.

Jamal (27 jaar)

De zorgzame sfeermakende Jamal wil alles uit het leven halen wat erin zit. De 27-jarige is enorm ambitieus, hij wil daarom ook zijn ambitie kunnen delen met zijn perfecte match. Naast ambitie heeft hij nog een paar eisen waar een vrouw aan moet voldoen, maar misschien wel de belangrijkste: dat ze net als hij goed kan koken.

JB (25 jaar)

De 25-jarige JB is dol op vrouwelijk schoon, deze ijdeltuit loopt altijd vooraan in de stoet en is niet op zijn mondje gevallen. Hij kan heel lief maar ook vrij dominant zijn, daarom is hij ook op zoek naar een zorgzame dame die hem wat tegengas kan geven.

Joey (29 jaar)

De soepele heupen van Joey hebben al enkele harten verovert. De 29-jarige professioneel danser uit Rotterdam is een amicaal en 'laid back' persoon maar over zich heen laten lopen dat zal hij niet toelaten. Hij heeft zijn zaakjes goed op orde maar zoekt nog één ding en dat is zijn perfecte liefdes match. Hij gelooft dat met de juiste positieve energie er een grote kans is op veel vuurwerk samen.

Maxim (23 jaar)

De 23-jarige Gorinchemse voetballer Maxim, ook wel Maka genoemd, droomt van 'huisje, boompje,beestje'. De personal trainer houdt van een dame met een gezonde lifestyle en niet vies is van een feestje. Zijn vrouw mag wat hem betreft een zelfverzekerd en ijdel type zijn die hem genoeg tegengas kan bieden.

Nuri (28 jaar)

De 28 jarige Nuri staat bekend om zijn vlotte babbel. Iedereen om hem heen is al bezig met huisje-boompje-beestje en daarom vindt Nuri het ook tijd om op zoek te gaan naar een vrouw om zijn leven mee te delen. Hij is een ijdele levensgenieter, daarom is hij op zoek naar een vrouw die haar uiterlijk net zo belangrijk vindt.

Tycho (25 jaar)

De altijd vrolijke Tycho is een loyale en positieve man. Deze 25-jarige MMA-fighter heeft een klein hartje en is met zijn lieve ogen en brede glimlach klaar om de sportieve vrouw van zijn dromen op een voetstuk te plaatsen.

Houd onze socials en website in de gaten voor de allereerste beelden van de show. 'Are You The One?: De Perfecte Match' is vanaf 17 oktober iedere zondag om 19:00 te zien op MTV (Ziggo #23 / KPN #20).