MTV News Recap: Week 16

Van Kourtney Kardashian die haar 42e verjaardag op de schattigste manier ooit vierde, tot Frankie Jonas die een boekje open doet over pestgedrag op social media. Dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 19 april 2021


Kourtney Kardashian vierde haar 42e verjaardag en haar vriend Travis Barker gaf haar dan ook de schattigste verrassing ooit. Iets met honderden witte tulpen in de gang… Zo ontzettend lief! Maar dat was natuurlijk niet het enige, vriend lief schreef ook nog eens een schattige tekst voor haar verjaardag met een persoonlijke touch Wij kunnen deze twee alleen maar shippen!

Dinsdag 20 april 2021

Demi Lovato had een beetje een onhandig bericht gedeeld in haar stories. De zangeres sprak zich uit over het halen van een frozen yoghurt bij een specifieke yoghurt zaak en hoe die handeling haar ongemakkelijk maakt. Namelijk wanneer zij de zaak binnenstapt wordt zij overdonderd door de bakken met eten die voor de counter te vinden zijn. Het internet viel uit naar de zangeres en in een video liet ze weten dat het haar spijt. Daarnaast heeft ze de yoghurt-zaak aangeboden om samen te werken aan een duidelijke berichtgeving.

Woensdag 21 april 2021

Kim Kardashian is een groot Bridgerton fan en kreeg fantastisch nieuws te horen waar alleen een Bridgerton-fan van kan dromen! Zo zou de realityster als inspiratie hebben gediend voor de outfits in de serie. Kim flipte volledig de pan uit toen ze dit hoorde en liet weten hoe fantastisch dit was, en hoopte op een uitnodiging voor een fitting. Nou, die gaat zeker nog komen!

Donderdag 22 april 2021

Elizabeth Olsen gaf in een interview met Glamour UK aan dat ze er over heeft gedacht om haar achternaam te veranderen om niet geassocieerd te worden met haar zussen. De WandaVision-actrice liet weten dat ze op 10-jarige leeftijd graag actrice wilde worden maar niet wilde profiteren van de vriendjespolitiek. Ze wilde het gevoel hebben dat ze het zelf bereikte en niet vanwege haar achternaam en de faam van haar zussen.

Vrijdag 23 april 2021

Frankie Jonas werd jarenlang gepest op social media. Als jongste broertje van de Jonas Brothers was hij minder in de spotlight en dat was voor internettrollen genoeg reden om hem de grond in te drukken… Met opmerkingen over zijn gewicht, tot een bijnaam als 'Bonus Jonas' heeft Frankie heel wat te verduren gehad. Nu vertelt hij in een interview over zijn ervaring met het online pesten en hoe dat hem en zijn zelfbeeld heeft geschaad. Frankie, wij zijn super trots dat je je hierover uitspreekt!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).