MTV News Recap: Week 44

De maand oktober werd afgesloten in stijl, Lil Nas X als Voldemort en Harry Styles als Dorothy, alle iconische Halloween looks kwamen voorbij. Verder was de liefde weer een hoofdonderwerp deze week. Kristen Stewart gaat trouwen en Cardi B is naast rapper ook trouwambtenaar.  Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 1 november 2021

Halloween weekend is voor alle celebs de ideale kans om helemaal los te gaan met verkleden! Dit jaar was misschien wel 1 van de beste jaren tot nu toe… Lizzo die verkleed was als de iconische 'Baby Yoda' tot aan Lil Nas X als Lord Voldemort en Harry Styles als Dorothy. De celebs zijn dit jaar in ieder geval wel creatief geweest!

Dinsdag 2 november 2021

Het huwelijk is niet altijd even makkelijk… vooral niet voor Justin en Hailey Bieber. Toch weigerde Hailey Justin te verlaten in zijn moeilijkste tijden met zijn mentale gezondheid. Dat is wat het huwelijk is, elkaar steunen. Wij zijn blij om te zien dat de liefde tussen de twee celebs ze echt door alles heen weet te trekken! Fijn dat het nu weer beter gaat tussen de twee jonge 'love birds'.

Woensdag 3 november 2021

Kristen Stewart is in de zevende hemel! Nadat ze twee jaar samen met haar vriendin Dylan Meyer is geweest, zijn ze nu verloofd! Kristen wist al vrij snel dat Dylan haar soulmate is. Na twee weken samen vertelde ze Dylan dat ze van haar hield. Wat een droom voor het verliefde stel. Wij zijn blij om te zien dat de celebs zo 'in love' zijn en wensen Kristen en Dylan alle liefde toe!

Donderdag 4 november 2021

Cardi B is werkelijk van alle markten thuis! Ze is niet alleen een rapper, maar nu ook trouwambtenaar. Cardi bood een vriend van haar, Kal Penn, aan om de trouwambtenaar te zijn op zijn huwelijk via een social media interactie. Wij kunnen ons niets vermakelijkers bedenken dat Cardi B die de trouwambtenaar is op je bruiloft! Als dat geen leuke bruiloft wordt dan weten wij het ook niet meer.

Vrijdag 5 november 2021

Dromen komen dus wel uit! Ariana Grande gaat in de nieuwe 'Wicked' film spelen. En ze heeft niet zomaar een rol, maar de rol van de goede heks. Wij kunnen niet wachten om haar te zien stralen in een rol die op haar lijf geschreven staat. Ook is haar costar Cynthia Erivo maar al te blij om samen de show te gaan stelen. Dit hebben ze ook openlijk op sociale media laten zien! Leuk om te zien dat de dames elkaars grootste fan zijn.

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).