MTV News Recap: Week 13

Van Justin Bieber's nieuwste tattoo tot Britney Spears reactie op de veelbesproken documentaire. Dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 29 maart 2021


Justin Bieber heeft een nieuwe tatoeage in zijn nek laten zetten en daar is niet iedereen zo blij mee… Zo reageerde zijn moeder onder de foto of hij er nog niet genoeg had en wisten de fans dat dit tegen alle wensen van zijn vrouw Hailey inging. Wij vinden het vooral een fris en fruitig plaatje!

Dinsdag 30 maart 2021

Demi Lovato is uit de kast gekomen als panseksueel. De zangeres vertelde dat tijdens een interview in The Joe Rogan Experience-podcast. Ze liet weten dat ze van alles en iedereen kan houden en dat ze er niet zeker van is dat ze zichzelf ziet eindigen met een man. Ze vertelde dan ook dat ze in de toekomst graag kinderen zou willen adopteren. Vorig jaar was  ze nog verloofd met Max Ehrich, maar dat liep stuk, ze merkte ook op dat ze er niet van uitgaat dat ze ooit zelf zwanger zal worden.

Woensdag 31 maart 2021

Britney Spears verbreekt de stilte rondom de veelbesproken documentaire 'Framing Britney Spears'. In de documentaire gaat het voornamelijk over het gezag van haar vader die haar curator is en daarmee haar financiën regelt. Ook zien we hoe ze haar opname in een psychiatrische afdeling bespreken. Britney geeft aan niet de hele documentaire gezien te hebben maar dat ze zich schaamt voor het deel dat ze heeft gezien. Ze geeft aan twee weken te hebben gehuild en nog altijd soms erom te moeten huilen.

Donderdag 1 april 2021

Onze favoriete Disney sterren, Hillary Duff en Ashley Tisdale, gaven ons een kijkje in het leven van de kersverse moeders. Ashley pronkte met de meer dan perfecte babykamer van haar dochtertje Jupiter die echt in stijl lijkt te leven. Van de kledingkast tot de luierbak, alles is perfect! Ook Hillary kon het niet laten om de nieuwste aanwinst van de familie te delen met de wereld. Haar dochtertje, wiens naam nu al perfect is voor een Disney film, werd op dag 7 van haar leven gedeeld via een te schattige foto!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).