Klaar met alle fakeness? ZO simpel is vriendelijk zijn!

Heb jij het ook zo gehad met alle neppe lachjes en ongemeende complimenten? Goed nieuws! Het is vandaag ‘Doe Vriendelijk Dag’ dus wij helpen je met een paar simpele tips om voor de verandering eens lekker vriendelijk te zijn!

Koop (of pluk) een mooi boeket voor iemand die altijd voor je klaar staat. Laat je ouders of vrienden weten hoe veel je het waardeert dat ze er altijd voor je zijn. Net zoals Travis Scott voor Kylie deed nadat ze bevallen was. Een super aardig gebaar en het fleurt je huis ook nog eens op! Niet dan?


Bak een lekkere ongezonde taart; leuk om te doen en nog leuker om iemand anders er mee blij te maken! Een klein beetje moeite doen kan geen kwaad. Zo werk je niet alleen aan je winter body maar ook nog eens aan je baking skills.


Natuurlijk hoef je niet perse een cadeau te kopen om aardig te zijn. Met een glimlachje of een complimentje kan je ook al iemand blij maken. Just try it! Reis je vandaag met het OV? Glimlach dan naar de buschauffeur of machinist en maak ook meteen een praatje met diegene die naast je zit.

Je kan natuurlijk ook even naar je besties bellen in plaats van appen om te vragen hoe het met ze gaat, sinds jij het de afgelopen tijd weer veel te druk had en ze lichtelijk verwaarloosd hebt.

Vind je de tips hierboven te veel werk? Koop dan gewoon een Lambourghini voor diegene! #Karmapoints