MTV News Recap: Week 26

Van Cardi B die tijdens de BET Awards haar zwangere buik onthulde tot Madonna die kritiek ontving over een post op social media. Dit en meer zag je deze week voorbij komen in het MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 28 juni 2021


Afgelopen weekend vonden de BET Awards plaats en die waren onvergetelijk! Met de meest iconische optredens van de grootste sterren was de avond gevuld met talent, schokkende onthullingen en een hoop liefde. Ook Cardi B wist de monden van het publiek te laten openvallen. Ze zag er fantastisch uit terwijl ze het podium betrad in een zwarte playsuit en een detail die niet te missen was, was haar zwangere buik! Op deze manier onthulde ze haar tweede zwangerschap, gefeliciteerd Cardi!

Dinsdag 29 juni 2021

Vorige week liet Britney Spears in een hoorzitting weten dat haar curatorschap haar mentaal heeft toegetakeld en heeft geleid tot onder andere een depressie. In detail vertelde de zangeres over alle negatieve gevolgen van haar curatele. Deze week liet haar kleine zusje Jamie Lynn Spears weten achter alle beslissingen van de zangeres te staan. Zo zegt ze zelf dat lang voordat de hashtag #FreeBritney ontstond al haar zus te supporten.

Woensdag 30 juni 2021

Dua Lipa vertelde in een interview met Vanity Fair in detail over haar relatie met hubby Anwar Hadid. Ze liet weten hoe ze samen de quarantaine zijn doorgekomen en welke dingen ze aan Anwar zo ontzettend leuk vindt! Zo vindt hij alle 'lelijke' foto's van Dua fantastisch en versterkt dat weer haar zelfbeeld. Doe ons zo'n vriendje!

Donderdag 1 juli 2021

Tijdens de BET Awards liet Lil Nas X iedereen versteld staan toen hij met een achtergronddanser een kus deelde. Ook Madonna had de kus opgemerkt en deelde op haar Insta-stories dat zij het eerst deed tijdens de VMA's in 2003 met Britney Spears. Dit schoot echter in het verkeerde keelgat bij veel fans! Zij beweerde dat wat Madonna in 2003 deed bij lange na niet te vergelijken is met wat Lil Nas X deed. Ze spraken zelfs van queerbaiting… Gelukkig wist Lil Nas X dat Madonna gewoon een grapje maakte, dus 'all is good!'

Vrijdag 2 juli 2021

Kim Kardashian is samen met haar visagist en haarstylist op vakantie in Vaticaanstad. Dat is natuurlijk niemand ontgaan want haar Instagram staat weer vol met de meest fantastische vakantie-kiekjes! Niet alleen 'served' ze looks maar ook bezocht ze een aantal culturele bezienswaardigheden. Alleen de fans waren niet zo te spreken over de kleding die ze droeg in deze Christelijke bezienswaardigheden. Zo zou ze respectloos zijn doordat ze zich niet zou bedekken in het Vaticaan. Maar niets is minder waar want Kim zegt zelf volledig bedekt naar binnen te zijn gegaan!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).