MTV EMA 2021: Saweetie host de show en o.a. Maluma, Kim Petras en Måneskin treden op

Ook aan het verlangen naar live muziek? Nou, maak je klaar voor een feest want de heetste artiesten zullen optreden bij de MTV EMA 2021! Op zondag 14 november om 21.00 zullen onder ander Maluma, Måneskin en Kim Petras het podium wegblazen bij het jaarlijkse muziekevent dat dit jaar in Boedapest, Hongarije plaatsvindt. Daarnaast zal niemand minder dan rapper en actrice Saweetie de show hosten. Daarnaast zal ze de tracks 'Best Friend' en 'Back To The Streets' van haar aankomende debuutalbum 'Pretty Bitch Music' performen.

Als de grote trots van regaeton, is Maluma geen vreemde voor de MTV EMA. Vorig jaar heeft hij 'Hawái' en 'Djadja' ten gehore gebracht samen met de Frans-Maliaanse zangeres Aya Nakamura en we kunnen niet wachten om te zien welke mash-ups de 'Best Latin' en 'Best Local Act' genomineerde dit jaar voor ons in petto heeft.

Met nog maar net de Eurovisie Songfestival 2021-prijs in the pocket, zal ook de Italiaanse band Måneskin voor de eerste keer optreden tijdens de MTV EMA. Måneskin heeft Spotify inmiddels overgenomen met hun nieuwe nummer 'MAMMAMIA' en is genomineerd binnen de categorieën 'Best Rock' en 'Best Group'.

Al zal dit de eerste keer zijn dat rising pop princess Kim Petras zal optreden voor fans tijdens de MTV EMA; voor ons is ze zeker geen groentje! Recentelijk heeft ze 'Future Starts Now' namelijk laten horen tijdens de VMA's 2021 en wij zijn ervan overtuigd dat ze deze iconische performance minstens gaat evenaren voor EMA-fans.

Met wie ga jij kijken? De MTV EMA 2021 zie je op zondag 14 november vanaf 21:00, live op MTV (Ziggo #23 / KPN #20).

Stay tuned voor de aankondiging van meer performers door ons te volgen op Instagram, Twitter, Facebook en op mtvema.com.