MTV News Recap: Week 49

Van Elliot Page's coming out als transgender tot de hilarische videobel-prank van de Kardashian-Jenners, dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

 

Maandag 30 november 2020

 

Camila Cabello heeft in de liefste Instagrampost onthuld wat Shawn Mendes haar heeft geleerd over de liefde. Camila legt uit hoe hun relatie haar heeft geholpen om haar angsten en onzekerheden onder ogen te komen, en ze spreekt over de kracht van liefde. Ze vertelt ook waarom ze denkt dat het belangrijk voor haar is om haar kwetsbaarheid te tonen op social media. Wij huilen niet om hoe superschattig Shawmila is, je huilt zelf.

Dinsdag 1 december 2020

 

Selena Gomez is openhartig over mentale gezondheid in haar cover issue van Vogue Mexico & Latin America. In het interview onthult Selena dat ze mentale gezondheidsdiensten financieel ondersteunt met haar merk Rare Beauty. Het Rare Impact-fonds hoopt de komende tien jaar $100 miljoen in te zamelen om mensen te helpen toegang te krijgen tot diensten voor de geestelijke gezondheidszorg. Selena legt uit dat mentale gezondheid haar na aan het hart ligt aangezien ze er zelf ook mee heeft geworsteld. Ook herinnert ze ons eraan hoe belangrijk het is om te vragen hoe het gaat aan vrienden en familie, vooral tijdens de huidige pandemie. Dit is iets waar we onszelf aan moeten blijven herinneren, nu meer dan ooit.

Woensdag 2 december 2020

 

Celebs uiten hun steun voor Juno-acteur Elliot Page na zijn coming out als transgender. Elliot's bericht heeft veel liefde, lof en felicitaties ontvangen. Ook zijn vrouw, Emma Portner, vertelde Elliot hoe trots ze op hem is, net als het team van The Umbrella Academy, de serie waarin Elliot Vanya Hargreeves speelde. We zijn zo trots op je, Elliot!

Donderdag 3 december 2020

 

De Kardashian-Jenners hebben zojuist de meest hilarische videobel-prank uitgehaald en het is nú al iconisch. De familie belde een aantal van haar bekende vrienden, waaronder Justin en Hailey Bieber, Travis Scott en Tristan Thompson. Maar in plaats van hallo te zeggen, zaten ze gewoon helemaal stil in een familieportret-opstelling en de reacties die ze toen kregen, zijn geweldig. Kylie deelde de video op TikTok en Khloe postte het op Instagram, waar enkele doelwitten van de prank er achteraf om konden lachen. De rest van de celebrity-wereld kan maar beter uitkijken, want de familie is nog niet klaar met de pranks. Wie zal het volgende slachtoffer zijn van de Kardashian-Jenners?

Vrijdag 4 december 2020

 

Justin Bieber verdedigt Hailey van serieuze "trolling" door een Jelena-fan. De vrouw spoorde mensen aan om Hailey's Instagram Live te overspoelen met comments over Selena Gomez. Justin deelde een bericht op zijn Instagram story om mensen een idee te geven van hetgeen waarmee ze dagelijks te maken hebben. Nadat ze Justin's stories deelde, kwam Hailey met haar eigen statement. Dit is een reminder dat online berichten ongelooflijk kwetsend kunnen zijn. Als jij te maken hebt met online pesten of je kent iemand die gepest wordt, trek dan aan de bel bij je vrienden, familie en op school.

 

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).