MTV News Recap: Week 41

Van SZA en Drake's geheime relatie tot Tory Lanez' officiële beschuldiging van het neerschieten van Megan Thee Stallion, dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.


Maandag 5 oktober 2020

 

SZA klaart de lucht wat betreft Drake's beweringen dat ze hebben gedatet in 2008. De songtekst voor zijn nieuwe samenwerking met 21 Savage en Metro Boomin suggereert dat ze hebben gedatet toen SZA 17 was en Drake ongeveer 21. SZA corrigeert Drake's tijdlijn van hun vroegere relatie door te tweeten dat ze niet in 2008, maar in 2009 een relatie hadden. Dit deed ze om er zeker van te zijn dat niemand dacht dat er iets minderjarig of griezeligs aan de gang was. Maar de echte vraag is: hoe hebben ze deze relatie meer dan 10 jaar geheim weten te houden?

 

Dinsdag 6 oktober 2020

 

De MTV EMA 2020 komen er weer aan en de stemming is nu officieel geopend! De 27e jaarlijkse EMA zal fans op 8 november thuis samenbrengen, waarbij enkele van jullie favorieten een hele reeks nominaties in de wacht slepen. Lady Gaga gaat aan kop met zeven nominaties, waaronder voor Best Artist, Best Pop en Best Video voor Rain On Me, haar samenwerking met Ariana Grande. Justin Bieber en BTS komen op een goede tweede plek met elk vijf nominaties, waaronder Biggest Fans en Best Pop. Dit jaar zijn er drie nieuwe categorieën waarvoor je kunt stemmen: Best Latin, Video For Good en Best Virtual Live. Check de volledige lijst met genomineerden op onze website (NL / BE) en breng je stem vóór 2 november 11:59 uit via mtvema.com!

Woensdag 7 oktober 2020

 

Demi Lovato ging een dagje naar een reservaat voor boerderijdieren in Los Angeles en maakte daar een heleboel nieuwe vrienden. Ze bouwde een intieme band op met een kalkoen genaamd Sandy en spoorde daarbij haar volgers aan om er een te adopteren. Ze vond de andere dieren in het reservaat ook té leuk, waaronder een schattig geitje met een loophulpmiddel, omdat het geboren werd met neurologische problemen. Maar eenmaal thuis kon Demi maar aan één iemand denken: kalkoen Sandy. Zijn er meer mensen die de behoefte voelen om nu direct een kalkoen te adopteren?

Donderdag 8 oktober 2020

 

North West heeft in haar eerste magazine artikel haarfijn uitgelegd hoe zij de wereld beter zou maken. De zevenjarige van Kim en Kanye vertelde CR Fashion Book dat we meer liefde en meer honden nodig hebben en eerlijk gezegd denken wij dat ze gelijk heeft. North's moeder, die het artikel gerepost heeft op haar Instagram-story, is het helemaal met haar eens. Kim is niet de enige die het ermee eens is; fans op Twitter prijzen North's intelligentie. North's Fashion Book artikel komt deze vrijdag (9 oktober) uit.

Vrijdag 9 oktober 2020

 

Tory Lanez is beschuldigd van het neerschieten van Megan Thee Stallion. Volgens berichten wordt hij ervan beschuldigd haar voeten te hebben beschoten nadat ze tijdens een ruzie een voertuig had verlaten op 12 juli. Volgens de aanklacht heeft hij Megan "ernstig lichamelijk letsel toegebracht" nadat hij haar hiel zou hebben geraakt met de schoten. Tory, wiens echte naam Daystar Peterson is, moet dinsdag (13 oktober) voor de rechtbank verschijnen. Als hij wordt veroordeeld, kan hij een maximale straf van ongeveer 23 jaar krijgen.

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).