MTV Push komt maandelijks naar Nederland

Bij MTV Push worden al jarenlang iedere maand internationale toekomstige sterren in de schijnwerpers gezet. Vanaf vandaag zullen ook Nederlandse artiesten de kans krijgen om uitgeroepen te worden tot MTV Push-artiest van de maand. Hierbij zal de artiest steeds door een bekende Nederlandse artiest worden getipt.

De hiphop-band GIAN mag het spits afbijten als eerste Nederlandse MTV Push-act in oktober 2020! Het duo bestaat uit twee Rotterdamse jongens: Johnny Ray (producer) en Eddie Dukan (vocalist). Johnny en Eddie hebben de band opgericht in 2018 en maken sindsdien zichtbare stappen in de muziekwereld. Zo hebben ze onlangs hun EP Célia uitgebracht met daarop indrukwekkende singles als BALANS en MEDICATIE (ft. Shadi).

De MTV Push-artiest van deze maand wordt getipt door niemand minder dan de mannen van DI-RECT. Zij hebben al gezegd dat ze GIAN graag zouden meenemen op tour. Marcel Veenendaal, voorman en zanger van DI-RECT, zegt dan ook: "Zij (GIAN) hebben fashion en hiphop bij elkaar gebracht. (...) Hiphop-artiesten zijn de rockstars van deze generatie!"

Ben jij benieuwd geworden naar de muziek van GIAN? Check hier de muziekvideo voor hun single BALANS. Meer van ze weten? Check het uitgebreide MTV Push-interview met GIAN in samenwerking met de mannen van DI-RECT hieronder.