Ex on the Beach: Double Dutch All Stars S10: Vanaf 7-04 op MTV

Vanaf zondag 7 april is Ex on the Beach: Double Dutch terug! Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 10 is anders dan alle andere seizoenen... De Tablet of Terror heeft dit jaar bekende gezichten van de afgelopen seizoenen verzameld en is klaar om hun zonnige vakantie te veranderen in één grote hel. Komen deze namen bekend voor? Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour reizen af naar een tropisch oord in Colombia voor Ex on the Beach: Double Dutch All Stars. Veel tijd om te genieten is er niet want de Tablet of Terror heeft voor de All Stars grote plannen in petto. Zal de drama tot ongekende hoogte stijgen, of weten de All Stars hun emoties in toom te houden te midden van alle drama?Eén ding is zeker; dit seizoen gaat sowieso heel veel drama, liefde, haat en intriges bevatten. De All Stars zitten op het puntje van hun strandbedje en zullen zich continu afvragen: Welke EX is next?Maak kennis met de 8 original All Stars van seizoen 10:

AYLEEN (23)“Ik weet dat als ik meedoe het een topseizoen wordt.”

Ayleen gaat blanco het All Stars-seizoen in. Ze wil niet dat het saai wordt, en verwacht dat ze wel herrie gaat schoppen. Want als Ayleen nee zegt, bedoelt ze ook echt nee en als iemand doordramt, kan ze erg boos worden. Hoewel ze zegt dat ze alleen vroeger een "bitch" was, vindt ze zichzelf nu een heel aardig persoon. Maar maak je geen zorgen, ze is nog steeds glashelder in het aangeven van haar grenzen en is niet bang om wat drama te beginnen als de villa naar haar mening te saai wordt.

ELIAS (25)“Ik heb alles gedaan wat je je kan inbeelden met een vrouw.”

Elias is een oude bekende; deze 25-jarige DJ heeft al twee keer eerder meegedaan aan Ex on the Beach: Double Dutch en staat ook bekend als 'Chainboy'. Natuurlijk neemt hij zijn ketting ook dit All Stars seizoen weer mee. Sinds zijn ex zijn hart heeft gebroken, vertrouwt hij vrouwen niet meer. Hij is al een hele tijd single en is voornamelijk in de sportschool te vinden. Elias is nogal een dominant type en hij ziet snel of een meisje hem interessant vindt. Zijn praatjes vullen zeker de gaatjes!

IVORY (28)“Ik heb allang niet meer bijgehouden hoeveel vrouwen ik precies heb gehad.”

Na Ex on the Beach: Double Dutch ging het goed met Ivory. Hij is nog steeds DJ, maar nu onder een nieuwe naam: DJ Mesmo. Ivory leeft voor muziek en zijn vrienden noemen hem een levende muziekencyclopedie. Als hij single is, maakt Ivory graag plezier en verkent hij zijn mogelijkheden. Hij zit niet stil en neemt nooit genoegen met één partner. Hij raakt snel verveeld en heeft daarom altijd meerdere scharrels in zijn telefoon staan.

LUCA (26)“Monogamie bestaat niet, geloof ik.”

Na zijn deelname aan seizoen 8, is Luca behoorlijk populair geworden als influencer en DJ. Hij kijkt positief terug op zijn vorige deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch, maar hij doet beslist niet mee om vrienden te maken. Luca heeft zo'n 100 avontuurtjes gehad en bijna geen serieuze relaties; hij denkt dat hij nooit echt verliefd is geweest. Degene die hem verliefd maakt, krijgt een lintje van zijn moeder.

MAXIM (20)"Mijn vrienden noemen me ook wel 'knolhaas', dat fuckboy betekent”

Volgens eigen zeggen kunnen we dit seizoen een ’hevige’ Maxim verwachten. Hoewel hij niet van drama houdt, is hij niet vies van een beetje uitlokken. Hij heeft de vorige keer laten zien dat hij twee weken zonder seks kan, maar zijn zijn hormonen ook dit jaar bestand tegen de bloedmooie, sexy singles in de villa?

MICHELLE (21)“Ik heb echt een kort lontje dat heel snel naar boven komt.”

In het laatste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch vond Michelle zichzelf veel te lief. Ze had het idee dat mensen vrij snel over haar heen liepen. In dit All Stars-seizoen wil ze niet zoveel van de andere deelnemers pikken. Als je haar iets hebt aangedaan, zal ze dat nooit vergeten en belooft ze je op de een of andere manier terug te pakken. Zal haar vakantie weer helemaal in het teken staan van lichamelijke inspanning? Of zal ze zich richten op haar nieuwe vurige karakter?

SHIRLEY (29)“Ik doe niks. Instagram is mijn werk. Ik hoef niks bijzonders te doen. Ik moet alleen zorgen dat ik ben opgemaakt en aankleed en dan ben ik klaar.”

Reality trooper Shirley was eerder te zien in seizoen 7 en is klaar voor dit nieuwe seizoen. Ze is niet van plan om een saaie vakantie te hebben, want ze heeft altijd wel iets te zeggen. Ze komt voor lust, sensatie en gezelligheid. Shirley heeft pas recent ontdekt dat ze gemakkelijk verliefd wordt. Ze zegt alleen dat ze niet dom genoeg is om naar dat gevoel te luisteren.

YARA-NOUR (20)“Ik laat mij graag versieren door de jongens. Ik stap niet snel op iemand af.”

Yara-Nour was in seizoen 9 te kort in de villa om haar doel te bereiken. Dat is namelijk seks hebben met iemand op televisie. Onze transgenderkoningin zal dit seizoen haar meest sexy zelf zijn. Haar ideale date is een romantische zonsondergang met lekker eten en een glas wijn. Yara-Nour vindt het belangrijk dat je elkaar goed leert kennen tijdens een date. Haar hobby's zijn uitgaan en reizen, maar ze staat ook graag in de keuken om taarten te bakken.

Zet 'm vast in je agenda: Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 10 is vanaf 7 april elke zondag om 22:00 te zien op MTV. Terugkijken? Dat kan iedere zondagavond op MTV.nl / MTV.beMTV Nederland: Ziggo #23 – KPN #20MTV Belgie: Telenet #19 – Proximus #93Houd ook onze socials in de gaten voor meer informatie rondom MTV’s Ex on the Beach: Double Dutch All Stars seizoen 10.#EOTBDDHet project heeft toestemming gekregen om het CINA-stimuleringspakket (Audiovisueel Investeringscertificaat) te verkrijgen, dat wordt verleend door de Colombiaanse overheid en wordt beheerd door Proimágenes Colombia: een belastingkorting die overeenkomt met 35% van de uitgaven voor audiovisuele diensten in het land.