MTV Push februari 2020: Leer Conan Gray beter kennen

Conan Gray, ook wel de 'king of sad boy pop' van Gen Z, laat zien wat het betekent om een ​​popster binnen zijn generatie te zijn. Hij bouwt aan een loyale fanbase door middel van YouTube. Vanaf zijn 12e filmt en edit hij al zijn video's die gaan over zijn leven. Van eerste ervaringen met het schrijven van nummers en het schetsen van Anime tot het spelen van gitaar. Zijn fans zagen hem groeien tot de artiest die hij nu is.

Al deze aandacht uitte zich in een platencontract bij 'Republic'. Hij werd bekend in de popindustrie met zijn debuut-EP, Sunset Season, en een reeks succesvolle singles. Door fans te winnen van Billie Eilish, BTS, The 1975, om er maar een paar te noemen, is Conan erin geslaagd om drie Noord-Amerikaanse tours en een Europese tour uit te verkopen en Panic! At The Disco te ondersteunen.

Tijdens dit alles, kreeg hij het voor elkaar om zijn volledige debuutalbum 'Kid Krow' te maken. Over dit project zegt hij: "Ik ben niet de coolste persoon op aarde; ik denk niet dat ik iemand kan overtuigen van wel. Kid Krow gaat over het accepteren dat ik raar ben en altijd raar ga zijn. Ik was aan het bellen met mijn beste vriendin en ze zei dat ik een kraai was. Ik moest lachen, maar het klopte helemaal. Ik ga nooit zoals andere mensen zijn. Voor de eerste keer heb ik het gevoel dat dat niet hoeft. Ik wil dat dit album voor iedereen is. Als ze er naar luisteren, wil ik dat ze denken; het is niet gek dat ik me zo voel."

In afwachting van de release van 'Kid Krow' volgende maand, zijn we blij dat we Conan Gray mogen ondersteunen als onze MTV Push-artiest voor februari. Deze maand zie je verschillende exclusieve interviews en optredens op onze site voorbijkomen.