5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Het was een van de meest spraakmakende shows tussen 2005 en 2008; My Super Sweet 16. Extreem verwende tieners die hun zestiende verjaardag groter dan groots gingen vieren en daarbij niet naar de prijskaartjes keken. Ook al had iedere tiener een compleet ander thema voor hun feest, een paar dingen kwamen elke aflevering steeds weer voorbij. Wij zetten er 5 voor je op een rijtje..

1: Openingstrack Hilary Duff Elke aflevering begon met de track die inmiddels IEDEREEN wel kent; ‘Sweet Sixteen’ van Hillary Duff.

2: De uitnodigingen uitdelen De uitnodigingen uitdelen was altijd weer een heel gedoe; de jarige ging naar school met over the top uitnodigingen, die vaak alleen aan de populaire kinderen werden uitgedeeld. Mensen die niet cool waren werden keihard gedist en zonder uitnodiging naar huis gestuurd.

3: Zeuren over een optreden van hun favo artiest Een sweet 16 is natuurlijk niet compleet zonder een optreden van een grote artiest. Zo konden we elke aflevering weer zien hoe de jarige job eindeloos zeurde om een optreden van hun favo artiest. Als pappie en mammie het regelde was de jarige weer even zoet maar als bleek dat hun favo artiest niet op hun feest kwam dan kon je er geld op inzetten dat er drama ontstond.

4: Overdosis zelfvertrouwen Alle deelnemers van My Super Sweet 16 hadden altijd veel zelfvertrouwen; HEEL VEEL zelfvertrouwen.. Uitspraken als “Niemand op mijn feest is zo mooi als ik” en “Het is zwaar om zo knap en rijk als ik te zijn” kwamen geregeld voorbij.

5: Aan het eind van het feest naar buiten voor een ‘verrassing’ Elk feest eindigde altijd weer met iemand die in de microfoon riep of iedereen naar buiten wilde gaan omdat daar een grote verrassing op de jarige stond te wachten. 9 van de 10 keer stond er vervolgens een splinternieuwe auto klaar waar wij alleen maar van kunnen dromen. En vaak was het dan ook nog een Range Rover en het liefst ook nog in de kleur wit..

Mis je nu die goede oude tijd? No worries, je geniet elke zaterdag 19:00 van een gloednieuw seizoen My Super Sweet 16 op MTV!