MTV News Recap: Week 6

Van The Weeknd's iconische half-time performance tot Taylor Swift's nieuwe album, dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 8 februari 2021


Afgelopen nacht vond hét sportevenement; de Super Bowl plaats in Amerika. Iconische namen als Miley Cyrus, traden op tijdens de TikTok Tailgate. Niemand minder dan de legend himself; The Weeknd gaf een nogal chaotisch optreden en wij hielden van élk moment! Met name zijn optreden van 'Can't Feel My Face' is er eentje die we niet gauw vergeten. Het werd dan ook een ware meme die de hele wereld rondging!

Dinsdag 9 februari 2021

Jojo Siwa en haar vriendin Kylie vieren hun eerste maand samen met té schattige berichtjes aan elkaar. De YouTuber maakte haar relatie dan ook insta-official en liet weten hoe blij ze is met haar vriendin. Ook Kylie is dolgelukkig en raad iedereen aan te daten met zijn of haar beste vriend(in), zo cute!

Woensdag 10 februari 2021

Kim Kardashian deelde gister, als de trotse moeder die ze is, een foto van het schilderwerk van haar dochter North. Het meesterwerk had een Bob Ross-achtige uitstraling en ontving nogal kritiek omdat dit volgens een aantal opinieschrijvers 'nooit gemaakt kon zijn door een 7-jarige'. Dat schoot nogal in het verkeerde keelgat bij Kim, en zoals ouders doen liet ze de haters even weten hoe getalenteerd haar dochter is. Ook herinnerde ze ons eraan dat North een nogal artistieke vader heeft die ook meesterwerken creëerde toen hij North's leeftijd had! Tell 'em, Kim!

Donderdag 11 februari 2021

Cardi B was helemaal klaar met de body shamers en liet hen middels een aantal video's weten dat ze zich niet klein laat krijgen! Zo liet ze weten zich goed te voelen in haar huid en gelukkig en succesvol te zijn. Ook gaf ze aan dat mensen uit jaloezie zoveel narigheid over haar verspreiden. Om af te sluiten deelde ze een schattige video waarin haar dochtertje Kulture een nogal bijzondere ooglook creëerde.

Vrijdag 12 februari 2021

Taylor Swift brengt een nieuw album uit! De zangeres vertelde al eerder dat ze een aantal nummers, die haar vorige albums nooit hebben gehaald, wilde uitbrengen. Nu heeft ze besloten haar album 'Fearless' die ze in 2008 al eerder uitbracht, opnieuw op te nemen omdat ze de rechten kwijt is over haar muziek. Vandaag releasde ze haar eerste single van dit album; 'Love Story' en wij zijn nu al in LOVE met het nummer!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).