Little Mix presenteert de MTV EMA 2020

Ja, je hebt het goed gelezen: Little Mix presenteert de MTV EMA 2020! Daarnaast treden de meiden óók nog eens op met hun nieuwste hit 'Sweet Melody' tijdens de nú al spectaculaire show. Je begrijpt wel dat we nu écht niet meer kunnen wachten tot 8 november.
 
De meiden brachten onlangs nog 'Sweet Melody' uit als voorproefje van hun nieuwe studioalbum 'Confetti' en we kunnen je alvast vertellen dat de meiden nog veel meer zullen laten horen van hun nieuwste meesterwerk tijdens de MTV EMA 2020.
 
Jade, Perrie, Leigh-Anne en Jesy zijn duidelijk net zo enthousiast over hun nieuwe rol als presentatrices als wij: "Wat een eer! Het is een droom die uitkomt om de MTV EMA te presenteren, het is zó'n bijzonder evenement. We hebben er altijd van genoten om naar de spectaculaire optredens te kijken en te zien voor wie iedereen heeft gestemd. Dit jaar zullen we ook onze nieuwe single 'Sweet Melody' opvoeren, ons tweede EMA-optreden. The show will go on en wij kunnen niet wachten!" 
 
Met nominaties voor Best Pop, Best Group, Best Virtual Live voor "UNCancelled" en Best UK & Ireland Act is Little Mix één van de meest genomineerde artiesten van dit jaar. Als ze de award voor Best UK & Ireland Act dit jaar winnen, wordt dat hun derde overwinning op rij in de lokale categorie. Little Mixers, je weet wat jullie te doen staat: STEM STEM STEM
De power-vrouwen voegen zich bij de eerder aangekondigde artiesten Sam Smith, Maluma, Doja Cat, YUNGBLUD en Zara Larsson. Maar het zouden de MTV EMA niet zijn als we nog veel meer voor jullie in petto houden...
 
Blijf op de hoogte van all-things MTV EMA door ons te volgen op Instagram, Twitter en Facebook, want er komen nog véél meer verrassingen aan. De MTV EMA 2020 zie je zondag 8 november om 21:00 op live MTV.
 
Benieuwd welke shockerende dingen er vorige MTV EMA-edities gebeurde? Check de 5 meest bizarre MTV EMA-momenten hieronder.