MTV Push november 2019: Leer AJ Mitchell beter kennen

De 18-jarige Aaron Fredrick Mitchell Jr, ook wel bekend als AJ Mitchell, behaalde een indrukwekkende 60 miljoen streams op zijn eerste single 'Used To Be'. Sindsdien is hij niet gestopt met groeien en heeft hij drie top-40 hits verzameld; namelijk de nummers 'Girls', 'All My Friends' & 'Slow Dance'. Die laatste maakt ook onderdeel uit van zijn komende debuutalbum. AJ's nieuwste release 'Slow Dance' features MTV Push-collega Ava Max en de Music Video is een eerbetoon aan de iconische 90's versie van Romeo en Julia.

Vraag wat hij in de komende drie jaar wil bereiken en zijn antwoord en doelen zijn behoorlijk eigenwijs: "Ik wil echt heel graag reizen en een internationale tour maken", zegt hij met een brede glimlach. "Een echte droom van mij is om Madison Square Garden uit te verkopen. Plus een hele lijst met collaborations die ik nog wil doen." Waarna hij een lijst met namen op begint te ratelen; Lil Nas X, Drake, Lewis Capaldi, Dua Lipa, Ed Sheeran – ze staan allemaal op zijn lijstje. Gezien wat hij tot nu toe heeft bereikt, en wat hij wil gaan doen met zijn debuutalbum, zou je niets van hem aan je voorbij moeten laten gaan.

We kunnen niet wachten om te zien wat AJ Mitchell in petto heeft en kijken ernaar uit om in november allerlei exclusieve content met je te delen.