MTV News Recap: Week 12

Er is afgelopen week weer van alles gebeurd in de celebrity wereld. Het nieuws gemist? Geen zorgen, hier staat alles voor je op een rijtje!

Maandag 21 maart

Kanye West mocht niet meer optreden bij de Grammy's  nadat hij racistische opmerkingen had gemaakt richting Noah Trevor, die commentaar had gegeven op Ye's behandeling van Kim Kardashian tijdens hun scheiding. Hij mag nog wel aanwezig zijn bij de Grammy's aangezien hij genomineerd is voor maar liefst vijf prijzen. Noah Trevor laat in ieder geval weten dat hij achter Kim staat.

Dinsdag 22 maart

Kylie Jenner en Travis Scott vonden de naam van hun zoon, die in februari geboren is, niet meer bij hem passen. Kylie laat aan iedereen weten dat hun zoon geen 'Wolf Webster' meer heet en ze verder gaan kijken naar een naam die beter bij het kindje past. De nieuwe naam moet het paar nog aankondigen, wij zijn in ieder geval benieuwd wat het gaat worden!

Woensdag 23 maart

Tijdens de IHeartRadio Awards mochten verschillende artiesten een award ontvangen. Zo won Olivia Rodrigo wel 3 prijzen, waarvan 1 de Vrouwelijke Artiest van het Jaar. Daarnaast won Lil Nas X de award Mannelijke Artiest van het Jaar en gaf daarvoor een inspirerende speech. Naast alle award mocht het publiek ook genieten van optredens van o.a. Megan Thee Stallion, Jennifer Lopez en Maneskin.

Donderdag 24 maart

Het nieuwe album van Harry Styles werd al uitgelekt voordat hij het zelf kon aankondigen. Op zijn Instagram pagina plaatste hij daarom zelf nog een aankondiging dat zijn nieuwe album Harry's House op 20 mei zal verschijnen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Vrijdag 25 maart

Cardi B zal de nieuwe stem worden van Sharky B in de Nickelodeon-serie, Baby Shark's Big Show! Daarnaast zal ook haar hele familie deelnemen, haar echtgenoot Offset zal namelijk Offshark spelen en haar dochter Kulture, Kulture Shark. De serie is gebaseerd op het Pinkfong-nummer Baby Shark. De show is in april te zien op Nickelodeon.

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).