Dit zijn de 10 single vrouwen uit ‘Are You The One?: De Perfecte Match’

Maak kennis met dé tien single vrouwen uit het allereerste Nederlandse seizoen 'Are You The One?: De Perfecte Match': Damiët, Dividivi, Faby, Floor, Irene, Maartje, Michèle, Rabia, Shanice en Yasmin. Deze vrouwen hebben alles op een rijtje maar er mist nog één ding; een man! Gaat het ze lukken hun perfecte match te vinden in een villa op een tropisch eiland en weten ze daarmee gelijk 200.000 euro in de wacht te slepen? Vanaf zondag 17 oktober om 19:00 ga je erachter komen; dan zie je de eerste aflevering op MTV (Ziggo #23 / KPN #20). Leer de tien vrouwen hieronder vast kennen.

Damiët (26 jaar)

De Rotterdamse Damiët is 26 jaar en heeft een energieke en spontane persoonlijkheid. Ze is geïnteresseerd in anderen en weet met haar sociale skills mannen makkelijk te verleiden. Ze houdt van zelfverzekerde en slimme mannen en wilt een man die lief voor haar is. Een arrogante man met teveel ego heeft Damiët een hekel aan.

Dividivi (24 jaar)

De spontane en echte dierenvriend Dividivi is 24 jaar en niet gemaakt om single te zijn. Ze houdt van het spel der verleiding en valt eerder op innerlijk dan op uiterlijk. Een zelfverzekerde man met humor zijn pluspunten voor haar. Dividivi houdt niet van jongens die niet zelfstandig zijn en teveel opscheppen.

Faby (21 jaar)

De 21-jarige Faby is opgegroeid in Spanje en heeft een energieke, positieve persoonlijkheid. Ze is een temperamentvolle Latina en een natural beauty die tegengas biedt. Ze is op zoek naar een langere, afgetrainde man die zorgzaam, zelfverzekerd en ambitieus is zoals zij. Faby knapt af of arrogante types en té ijdele mannen.

Floor (31 jaar)

De 31-jarige Floor is een echt gezelligheidsdier en is niet op haar mondje gevallen. "Work hard play hard" is op haar lijf geschreven en daarom zoekt ze een ambitieuze man. Ze heeft de voorkeur voor een lange, zelfverzekerde man die haar behandeld als een prinses en houdt niet van mannen die geen moeite voor haar doen.

Irene (24 jaar)

De 24-jarige ambitieuze en sportieve Irene is een echte strijder en gaat recht op haar doel af. Fitness is haar leven en ze houdt ervan om mensen te motiveren. Ze is op zoek naar een ambitieuze en sportieve man die ook van een feestje houdt. Een verzorgd uiterlijk staat hoog op haar lijstje. Ze kan niet wachten om alle jongens te ontmoeten en de connecties aan te gaan.

Maartje (25 jaar)

De altijd vrolijke Maartje is 25 jaar en helemaal klaar voor de zoektocht naar een maatje met wie ze haar hele leven kan delen. Ze heeft naast haar lieve uitstraling een pittige kant en is niet bang om op een man af te stappen. Maartje houdt van mannen met donker haar, een mooie uitstraling en een sportief lichaam. Daarnaast is iemand waarmee ze kan lachen heel belangrijk.

Michèle (24 jaar)

De energieke en creatieve Michèle is 24 jaar en heeft een onwijs vrolijke persoonlijkheid. Ze woont in Scheveningen en is daarom regelmatig op het strand te vinden. Eerlijkheid staat bij Michèle op nummer één en dit is dan ook heel belangrijk in een relatie voor haar. Ze is op zoek naar een zorgzame man waarmee ze uren kan lachen en samen de wereld mee kan ontdekken.

Rabia (29 jaar)

De onwijze beauty Rabia is 29 jaar en weet precies wat ze wil en waard is. Ze werkt als producer en droomt van een eigen fashionlijn. Ze krijgt het warm van een echte romanticus en eerlijkheid is voor haar heel belangrijk. Rabia is gek op haar familie en droomt van een groot gezin.

Shanice (24 jaar)

De 24-jarige Shanice is een stoere en sportieve vrouw. Met haar werk als lerares voor moeilijk opvoerbare kinderen laat ze ook haar behulpzame kant zien. Ze is op zoek naar een gespierde, zorgzame en verzorgde man. Ze houdt niet van jaloerse mannen en ze knapt af op mannen die kleiner zijn dan zij.

Yasmin (32 jaar)

De stoere en sportieve 32-jarige Yasmin is groot fan van vechtsport, houdt van dansen en staat als het kan graag op haar snowboard. Het enige wat ze nog mist is een man waar ze haar passies mee kan delen. Yasmin is op zoek naar een vent met veel humor én iemand die haar genoeg tegengas kan bieden.

Houd onze socials en website in de gaten voor de tien single mannen waar bovenstaande vrouwen aan gematcht zijn. 'Are You The One?: De Perfecte Match' is vanaf 17 oktober iedere zondag om 19:00 te zien op MTV (Ziggo #23 / KPN #20).