MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek

Je kent het wel: uitspraken als "na dit weekend begin ik met gezonder eten", "deze week heb ik weinig tijd voor de sportschool" en "ik wist niet wat ik moest koken dus ik heb maar iets besteld". Al die uitspraken zijn met de komst van MTV Fit verleden tijd!

Trainen met Kay Nambiar en Fannetiek
In samenwerking met fitchannel.com zijn we MTV Fit gestart, een nieuw online trainingsprogramma waarin onze presenter Kay Nambiar en fitlfluencer Anne Haakmeester, beter bekend als Fannetiek,met ons aan de slag gaan. Samen met hen train je waar en wanneer je wil, op jouw niveau en werk je in 10 weken toe naar een fittere, strakkere, gespierdere en vooral gezondere versie van jezelf!

Hoe chill is het om thuis op je eigen tempo in je meest comfy kleding te trainen voor een killer body?!

Trainingsprogramma
Buik, billen, benen, armen - iedere spiergroep komt aan bod in het uitdagende programma MTV Fit. Kay en Anne staan klaar om je 4 keer per week 20 minuten met je trainen om zo je doelen te behalen. En let be honest: wat zijn 20 minuten nou? Dat is nog niet eens een halve aflevering van je favo serie en misschien net vijf leuke tracks uit je playlist!

Aangepast op jou
Het fijne aan MTV Fit is dat alles aangepast op jouw wensen: trainen op jouw niveau, waar en wanneer je wil, op het gewenste device, gepersonaliseerde voedingsschema's en recepten die aansluiten bij jouw kookkunsten.  

De lekkerste én gezondste recepten 
Over kookkunsten gesproken: voor het optimale resultaat volg je, naast het trainingsprogramma, ook de healthy recepten en kookvideo's van Jasper Gottlieb (die ene knappe jongen van Spangas). Naast het feit dat de hulp van Jasper ervoor zorgt dat je sneller resultaat behaald, is het toch ook een heerlijk idee dat je niet meer hoeft na te denken over wat je vanavond weer eens zal gaan koken en eten?!

Trouwens, om nog even terug te komen op Jasper (die ene knappe jongen van Spangas); ook Kay en Anne zijn ab-so-luut geen straf om naar te kijken. Want laten we eerlijk zijn, als we dan toch werken aan een fittere versie van onszelf dan kan je dat maar beter doen in het gezelschap van good looking people! Valt daar nou een druppel zweet of kwijl?!

Meer info of gewoon meteen aan de slag? Alles rondom MTV Fit vind je op fitchannel.com/mtvfit.

Samen leren we van onze body's te houden en gaan we voor de beste versie van jezelf. Come throughhh, healthy way of life!

Exclusieve interviews en artikelen op onze website
MTV Fit houdt niet op bij een trainingsprogramma en een voedingsschema; op onze website vind je regelmatig nieuwe exclusieve interviews en artikelen rondom fitfluencers en de nieuwste trends op het gebied van health en lifestyle.

Nog even kort alle voordelen van MTV Fit:

  • Train waar en wanneer je wil
  • Beschikbaar op telefoon, laptop en tablet
  • Persoonlijk trainingsprogramma + voedingsschema
  • Inclusief gezonde recepten + kookvideo's
  • Wekelijkse updates rondom je progressies
  • Snel resultaat