MTV News Recap: Week 46

Van de MTV EMA 2021 in Boedapest tot het einde van Shawmilla.. Dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Gelukkig hebben we hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 15 november 2021


Gisteravond was de avond waar we allemaal op hebben gewacht: de MTV EMA 2021 in Budapest. De grootste sterren waren aanwezig, met onder andere, de host van de avond; Saweetie, Ed Sheeran die de show opende en Yungblud die een onvergetelijk optreden gaf. Het avond stond ik het teken van jezelf zijn, met de nadruk op de LGBTQ+ community! Check onze socials voor alle hoogtepunten van deze mooie avond.

Dinsdag 16 november 2021

Adele had wel een erg bijzondere avond bij haar CBS-special, Adele: One Night Only! Een fan wilde namelijk zijn vriendin ten huwelijk vragen… Nadat ze haar geblinddoekt naar het podium brachten, vroeg hij haar ten huwelijk voor het hele publiek. Wat een romantisch gebaar! Adele was dan ook erg blij dat ze ja had gezegd, en heeft ook nog voor het verloofde stel opgetreden… Dat noemen we pas een aanzoek.

Woensdag 17 november 2021

Harry Styles heeft veel aandacht gekregen toen hij in zijn tienerjaren bekend werd met One Direction. Voor hem resulteerde dit helaas wel in veel angst en onzekerheid over de toekomst en over buitenstaanders… Gelukkig kan Harry nu zeggen dat hij eindelijk helemaal onbeschaamd zichzelf kan zijn, en het gelukkiger is dan hij ooit is geweest. Wij zijn trots op je Harry!

Donderdag 18 november 2021

Met pijn in ons hart moesten wij, en vele Shawmila fans, het verdrietige bericht lezen dat Shawn Mendes en Camila Cabello uit elkaar zijn na twee jaar samen te zijn geweest. Gelukkig laten de twee wel weten dat ze beste vrienden zullen blijven. Dit kwam voor veel fans erg onverwachts aangezien de twee, twee weken geleden nog Halloween samen gevierd hadden. Dat terzijde, hopen wij natuurlijk dat het goed komt met de twee en wensen wij Shawn en Camila veel sterkte toe!

Vrijdag 19 november 2021

Beroemd zijn brengt natuurlijk veel glamour met zich mee, maar niet alles gaat over rozengeur en maneschijn… Voor Tom Holland werd dit duidelijk toen hij een relatie kreeg met Zendaya, zijn co-star van Superman. Hij laat weten dat hij veel van haar houdt en dat bekend zijn soms te kosten kan gaan van een relatie. Toch is de liefde tussen de twee zo sterk, dat ze unbreakable zijn! Gelukkig maar, love birds.

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).