MTV Push maart 2021: Leer Madison Beer beter kennen

In de afgelopen anderhalf jaar heeft Madison Beer alle creativiteit gestopt in het maken van haar eerste volledige album nadat ze een contract tekende bij Epic Records. Met een mix van R&B, grunge en pop is haar debuutalbum een fantastische mix van emoties. Met behulp van producers Big Taste en One Love heeft ze de ware achtbaan aan ups en downs die voortkomen uit haar break up, vast weten te leggen op het album.

De New Yorkse begon haar carrière met het delen van covers van o.a. Etta James 'At Last' op YouTube. Haar boterzachte stem viel al gauw in de smaak en in no-time bouwde ze een enorm aantal volgers op. Wat ook niet gek is gezien de inspirerende levensstijl van Madison. Zo had ze al snel een samenwerking met David Guetta en een feature op K/DA's track 'POP/STARS', die zelfs op nummer 1 stond in de Billboard World Digital Song Sales-lijst. Daarnaast verscheen ze ook op de dance hit van Jax Jones en Martin Solveig 'All Day and Night', waarmee ze in de top 10 van U.K. Official Singles-ranglijst eindigde.

Met haar rauwe verhalen weet Madison ook met haar nieuwe album fans te verbazen. "Mijn fans hadden mij op kunnen geven" vertelt Beer. "Maar ik heb het geluk dat ze dat niet hebben gedaan. Deze muziek en fans zijn mijn grootste support om door te gaan."

Madison's weet de aandacht te trekken met opvallende videoclips, zo zien we een opvallende video bij haar rustige akoestische nummer 'Selfish'. In de clip zien we hoe ze haar in stukken gehakte man aan elkaar probeert te naaien terwijl ze zingt "It was almost two years that I chose to spend here, all alone on New Year's thinking what the hell?" Voor Madison is het visuele gedeelte bijna even belangrijk als de tracks zelf. "Het nummer is het eerste vinkje van mijn lijst, maar dat zijn er nog zoveel meer vakjes die afgevinkt moeten worden om het echt compleet te maken." Ook zegt ze dat ze 'heel veel denkkracht in haar creativiteit stopt.'

Na de release van haar debuut album 'Life Support' zijn we nóg enthousiaster om te zien wat er allemaal te wachten staat voor Madison. We zijn dan ook blij om te mogen aankondigen dat ze onze wereldwijde MTV Push artiest van deze maand is!