MTV Push NL augustus 2022: Leer Astèr Fekre beter kennen

De MTV Push artiest van deze maand is de talentvolle, half Ethiopische en half Nederlandse zangeres Astèr Fekre. De 29-jarige zangeres is groot aanstormend talent en is een 'must see' met haar looks en vocale gave die haar leeftijd ver te boven gaat. Wij zijn beniewd hoe ze ons gaat betoveren met haar stem als MTV Push-artiest van de maand augustus 2022!

Astèr Fekre is bekend in de R&B scene en met haar zachte uitstraling roept een zekere verlegenheid en kalmte op, maar zodra ze begint te zingen straalt het jonge sexy talent kracht en stijl uit. In haar grootste hit 'Seasons' trekt ze je op de meest magische manier mee in haar wereld. In 2021 kreeg Astèr steun van Spotify's redactieteam terwijl ze de cover van 'Soul 'n' The City Playlist' maakte, en na onlangs een managementovereenkomst te hebben gesloten met het internationale entertainmentbureau 'The Hello Group', is Astèr klaar om meer muziek uit te brengen dan ooit en maakt zich op om aan haar debuut-EP te werken. Wij kunnen niet wachten om haar EP te kunnen beluisteren!

Ben jij benieuwd geworden naar de muziek van Astèr Fekre? Check hier haar artiestenpagina op Spotify of volg haar op Instagram, Facebook of Youtube

Houd ook onze socials in de gaten voor meer toffe video's in samenwerking met Astèr Fekre.