MTV News Recap: Week 2

Van Chrissy Teigen's haartransformatie tot Michael B. Jordan en Lori Harvey's couple goals, dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 11 januari 2021


Chrissy Teigen zoekt uit wie ze is nadat ze debuteerde met deze nieuwe 'edgy look'. Ze deelde haar paarse-pruik-transformatie die begon met een kale fase en ze hield fans up to date gedurende elke stap in het proces, voordat ze de belangrijkste vraag stelde. Toen de look compleet was duurde het even voordat Chrissy gewend was aan haar nieuwe imago. Het duurde niet lang voordat ze klaar was om de wereld te betreden. Ze pakte haar masker en ging op een familietrip naar de supermarkt. Want waar laat je anders je nieuwe look zien deze dagen? Wie vindt dat Chrissy het paarse haar permanent moet laten zetten?

Dinsdag 12 januari 2021

Yolanda Hadid heeft zojuist de schattigste foto gedeeld waarin ze met Gigi en Zayn's dochter knuffelt. Zij en Gigi zijn allebei extra sentimenteel na Yolanda's 57e verjaardag. Terwijl Yolanda haar eerste kleinkind in haar armen heeft, bevestigt ze dat Zigi's kleine meisje haar allermooiste verjaardagsgeschenk is. Gigi overlaadt haar dochter's "Oma" ook met liefde op Instagram. Natuurlijk maakte Gigi ook een behoorlijke maaltijd voor haar moeder. Het is niet de eerste keer dat Yolanda liet weten hoe dankbaar ze is voor haar kleindochter. Ze deelde laatst een throwback van het moment dat ze erachter kwam dat Zigi een meisje zou krijgen. Ons hart explodeert bijna.

Woensdag 13 januari 2021

Gigi Hadid bedankt "Zaddy" Zayn Malik, omdat hij haar moeder heeft gemaakt van het beste meisje. Ze deelt wat ze allemaal heeft gedaan voor "Z-Day" ter ere van zijn 28e verjaardag. Gigi haalde alles uit de kast voor een retro speelhal voor Zayn's verjaardagsfeest. Gasten droegen feesthoedjes met Zayn's gezicht erop en ze konden uit genoeg ouderwetse spelletjes kiezen, waaronder een Simpsons-spel. De feesttafel was bezaaid met Super Mario versieringen waar, voor de goede orde, meer van Zayn's gezicht te zien was. Gigi zorgde dat haar outfit matchte bij de aesthetic van het feest. En ze bestelde een bijzonder bloemstuk om Zayn's aankomende album te vieren. Gigi is officieel het beste vriendinnetje ooit. Gefeliciteerd, Zayn!

Donderdag 14 januari 2021

Michael B. Jordan en Lori Harvey hebben hun té schattige koosnaampjes voor elkaar onthuld. De twee uiten hun liefde voor elkaar steeds vaker publiekelijk, nadat de relatie dit jaar Instagram-officieel werd. In Michael's reactie op de foto die Lori postte voor haar 24e verjaardag onthulde hij zijn op reptielen geïnspireerde bijnaam voor Lori, 'Turtle'. Maar Lori's reactie bewees dat haar koosnaampje voor Michael, 'Nugget', nóg beter is. Michael vierde Lori's verjaardag door ongeziene foto's en video's van hen samen in de sneeuw te delen. Zijn er meer mensen die zich nu meer single dan ooit voelen?

Vrijdag 15 januari 2021

Cardi B heeft onthuld hoeveel elk van haar muziekvideo's heeft gekost en wij zijn compleet in shock door de prijsverschillen van Bodak Yellow tot WAP. De prijs van Cardi's clips is alleen nog maar gestegen, net als haar succes (en haar banksaldo). Ze gaf toe dat ze te geïrriteerd was tijdens de shoot van I Like It om te onthouden hoeveel de clip kostte. Toen een fan vroeg hoeveel Be Careful kostte, onthulde Cardi dat dat een van haar goedkoopste video's was. Daarna bewees Cardi dat je eigenlijk alleen geld nodig hebt om een goede muziekvideo te maken. Je raadt waarschijnlijk al welke muziekvideo het meeste heeft gekost: WAP kostte een miljoen dollar. En laten we eerlijk zijn, dat is de best uitgegeven miljoen ooit!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).