MTV News Recap: Week 36

Van Lea Michelle's bevalling tot een mogelijke verloving tussen Liam Payne en zijn bae, dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.


Maandag 31 augustus 2020

Vannacht vonden in the Big Apple de Video Music Awards plaats. Dé muziekshow van het jaar! Ondanks alle maatregelen wisten de sterren de meest iconische performances neer te zetten. De grote winnares van de avond was Lady Gaga, die vijf (!) awards mee naar huis nam, waaronder eentje in de nieuwste categorie 'Tricon'. Met een inspirerende speech en véél verschillende outfits nam de queen haar awards in ontvangst. 
 

 

Dinsdag 1 september 2020

Michael B. Jordan heeft een emotioneel eerbetoon gebracht na de dood van zijn Black Panther tegenspeler Chadwick Boseman. De acteur overleed vorige week op 43-jarige leeftijd aan darmkanker. Michael reageerde geschokt op zijn overlijden op Instagram. Hierin schreef hij onder meer dat hij wou dat hij meer tijd met Chadwick had gehad.

Woensdag 2 september 2020

Demi Lovato heeft in een zeer persoonlijke brief onthuld dat 2020 haar heeft doen wensen de wereld beter achter te laten. In Vogue schreef ze dat de pandemie licht heeft geworpen op geestelijke gezondheidsproblemen en dat mentale problemen voortaan als een volksgezondheidscrisis behandeld moeten worden. Ze schreef ook hoe de Black Lives Matter-beweging haar heeft doen beseffen dat ze bevoorrecht is. Demi eindigde de brief met een hoopvolle boodschap dat we allemaal samen kunnen streven om het beter te doen.

Donderdag 3 september 2020

In de podcast The Joe Rogan Experience heeft Miley Cyrus openhartig verteld over haar ''zeer publieke scheiding'' van Liam Hemsworth in 2019. Ze legde uit dat het vooral de suggesties waren dat zij te snel verder was gegaan die zij moeilijk kon aanvaarden. Ook vond ze het moeilijk te accepteren dat zij in deze breuk als de schurk werd neergezet. Volgens Miley is het publiek zich er niet van bewust dat er een gat in de tijd bestaat dat zij niet heeft gezien dat mogelijk de oorzaak was van de breuk.

Vrijdag 4 september 2020

Robert Pattinson is naar verluidt positief getest op Covid-19. Warner Bros. heeft bevestigd dat het draaien voor The Batman tijdelijk onderbroken is nadat iemand van de productie positief werd getest op het virus. Het productielid zou nu in isolatie zitten volgens de vastgestelde protocollen. Er wordt gespeculeerd dat Rob het zou zijn, waarbij Variety dit heeft bevestigd via een ''betrouwbare bron''. Rob heeft zelf nog niet gereageerd op de berichten.

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).