MTV News Recap: Week 40

Van de 'glam room' van Kylie Jenner tot de bevalling van Nicki Minaj, dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.


Maandag 28 september 2020

 

Joaquin Phoenix en Rooney Mara hebben naar verluidt hun eerste kind samen verwelkomd en de naam van het kind zou een eerbetoon zijn aan Joaquin's overleden broer River. Ze zouden het pasgeboren zoontje namelijk vernoemd hebben naar River, wie in 1993 overleed op 23-jarige leeftijd. Joaquin en Rooney hebben het babynieuws zelf nog niet bevestigd.


 

Dinsdag 29 september 2020

 

Kylie Jenner geeft ons een sneak peek in haar 'glam room' en het is precies zo geweldig als je zou denken. Kylie's kamer mag dan misschien nog niet helemaal af zijn, de muren hangen nu al vol met enkele van haar meest iconische magazine covers. Ze geeft toe dat ze niet met de eer kan strijken voor hoe opgeruimd alles eruit ziet. Mary Astadourian van A Detailed Life heeft namelijk haar hele kamer voor haar georganiseerd en opgeruimd. Eén ding is zeker: wij willen ook een Mary in ons leven!

Woensdag 30 september 2020

 

Kim Kardashian heeft de schattigste familiefoto's gedeeld en we kunnen het niet aan. Op de foto's staan alle vier de kinderen – North, Saint, Chicago en Psalm – terwijl ze hun beste poses laten zien met Kanye West. Kim heeft zichzelf laatst ook moeten verdedigen nadat ze buiten gefotografeerd werd zonder een mondmasker. Mondmaskers zijn momenteel binnenshuis verplicht in Californië en wanneer 'social distancing' buiten niet mogelijk is. Toen een Twitter-gebruiker aan haar vroeg waar haar masker was, legde Kim uit dat ze op privé-terrein stond. Ze schreef dat ze heel voorzichtig is en een mondmasker draagt wanneer ze op openbare plekken is.

Donderdag 1 oktober 2020

 

Chrissy Teigen en John Legend bedanken iedereen voor hun steun nadat ze een zwangerschapsverlies hebben geleden. Chrissy, die werd opgenomen in het ziekenhuis wegens bloedingen tijdens haar zwangerschap, deelde het hartverscheurende nieuws van hun verlies. Ze schreef dat ze de namen van hun kinderen altijd pas beslissen nadat ze zijn geboren, net voordat ze het ziekenhuis verlaten. Maar, om de een of andere reden, hadden ze deze kleine jongen in Chrissy's buik al tijdens de zwangerschap Jack genoemd. Het stel heeft veel liefdevolle berichten ontvangen van hun vrienden en fans en ze leggen uit dat iedereens lieve woorden veel voor hen betekenen. Onze liefde en gedachten gaan uit naar Chrissy en John.

Vrijdag 2 oktober 2020

 

Nicki Minaj is naar verluidt bevallen van haar eerste kind. Hoewel het geruchten zijn, bevestigen meerdere publicaties dat Nicki en haar man Kenneth Petty woensdag (30 september) hun kind hebben verwelkomd. Nicki kondigde haar zwangerschap in juli aan op Instagram, waarbij ze simpelweg schreef ''#Preggers''. Nicki en Kenneth vieren ook hun eerste huwelijksjubileum deze maand. Wij willen het stel enorm feliciteren met hun pasgeboren baby'tje!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).