MTV Push NL augustus 2021: Leer Paul Mayson beter kennen

Tussen alle dance en techno artiesten onderscheidt hij zichzelf met een genre-crossing nieuw geluid. Met zijn grootste hit met maar liefst 7 miljoen streams genaamd 'Want Me' zijn wij meer dan trots om de MTV Push artiest van deze maand aan te kondigen; Paul Mayson! De jonge producer is de meest veelbelovende en verfrissende aankomende elektronische acts in dancemuziek wereldwijd dus wij zullen hem zeker blijven volgen!

Sampling van geluiden en zang en het programmeren van drums, zo is Paul Mayson begonnen. Hij is altijd gefascineerd geweest door sampling en met dj's die discoplaten veranderden met computers zodat deze in de nachtclubs werden gedraaid.

De jonge producer is een echte smaakmaker van de komende generatie en brengt innovatieve en organische nummers uit op verschillende platenlabels en platforms zoals Spinnin' Records, Hexagon en Armada Music. Zijn passie voor clubcultuur en housemuziek is overal zichtbaar en hij brengt een gevoel van vrijheid en positiviteit over.

'Can't Trust The Way I Feel' is zijn nieuwste tune waarin zijn liefde voor house music, club culture en soul in terug komt. Dit wordt hoe dan ook een knallende zomerhit!

Ben jij benieuwd geworden naar de muziek van Paul Mayson? Check hier zijn artiestenpagina op Spotify of volg hem op Instagram.

Houd ook onze socials in de gaten voor meer toffe video's in samenwerking met Paul Mayson.