MTV News Recap: Week 18

MTV News recap: week 18

Van Billie Eilish's die het internet brak met haar iconische Vogue-shoot tot Kendall Jenner openlijk praat over haar angststoornis. Dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Dinsdag 4 mei 2021

Billie Eilish brak afgelopen weekend het internet met haar iconische shoot voor Vogue. De zangeres die we voornamelijk kennen van haar fantastische nummers en te gekke kledingstijl liet zich van een geheel andere kant zien en het internet was lyrisch! Niet alleen waren de foto's fantastisch maar ook liet ze de gedachte erachter weten en gaf ze in een interview voor het blad haar key to succes prijs.

Donderdag 6 mei 2021

Tristan Thompson zou in zijn relatie met Khloe Kardashian vreemdgegaan zijn met Sydney Chase. Inmiddels is er een zaak gaande rondom deze verhouding en dient Sydney bewijs op te moeten leveren van gesprekken met Tristan. Toch ziet het er naar uit dat Sydney dit gaat weigeren omdat zij geen leugenaar genoemd wil worden. Zo zei ze dat de waarheid toch wel boven komt ongeacht haar medewerking…

Vrijdag 7 mei 2021

Kendall Jenner heeft zich kwetsbaar opgesteld in een interview met Vogue. Het model liet weten vanaf jonge leeftijd al last te hebben van een angststoornis. Voor een 4-delige serie van het blad gaat ze in gesprek met een psycholoog over haar angsten en in de eerste afleveren liet ze al een hele andere kant zien van zichzelf. Zo gaf ze aan zelf het gevoel te hebben gehad dat ze doodging wanneer ze in een paniekaanval terecht kwam en is ze meerdere keren met spoed naar het ziekenhuis gegaan omdat haar aanvallen zo heftig waren. Wij zijn nu al trots op de openheid van Kenny!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).