MTV News Recap: Week 22

Van Dove Cameron die openlijk sprak over haar geaardheid, tot Kim Kardashian die volledig in tranen uitbarstte over de problemen binnen haar huwelijk. Dit en meer zag je deze week voorbij komen in het MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Dinsdag 1 juni 2021

Dove Cameron sprak in een interview met de 'Gay Times' openlijk over haar geaardheid. De actrice en zangeres gaf aan al jaren hints te hebben gegeven over haar biseksualiteit. Ze had het gevoel dat ze nooit over haar seksualiteit kon praten, vooral niet binnen de industrie. Gelukkig voor haar is dat gevoel totaal omgeslagen. Samen met haar fans spreekt ze openlijk over de liefde en is ze vooral trots wanneer zij dat ook durven te doen. Zo goed!

Woensdag 2 juni 2021

Jojo Siwa vertelde over de beroemdheden die contact met haar op hebben genomen na haar coming out. Waaronder Kim Kardashian, Iggy Azalea en Lil Nas X. De zangeres krijgt support van alle hoeken en heeft. Iggy stuurde zelfs om 3 uur 's nachts een berichtje naar JoJo om te laten weten hoe blij ze voor haar was! Aint that sweet?

Donderdag 3 juni 2021

Het nieuwe seizoen van Bridgerton staat bijna voor de deur en actrice Phoebe Dynevor, gaf al een hoop details over het tweede seizoen vrij. Zo gaf ze aan dat het seizoen vanuit het perspectief van hele andere karakters te zien zal zijn. Wat volgens haar niet als een verrassing komt als je de boeken hebt gelezen. Ook liet ze weten dat de Hertog van Hastings toch nog een vorm van aanwezigheid zal hebben in de serie. Er zal veel gerefereerd worden naar hem. Alle details weten? Je checkt ze hieronder:

Vrijdag 4 juni 2021

Kim Kardashian was in tranen over haar scheiding in de nieuwste aflevering van Keeping Up With The Kardashian. De aflevering was overigens al ver voor de papieren ondertekend waren opgenomen. Maar destijds had de realityster al een hoop problemen met haar man, Kanye. Ze heeft dit altijd buiten het zicht van de camera's weten te houden maar in de aflevering zien we hoe ze breekt, voor de ogen van haar zussen. Ze gaf aan zichzelf een mislukking te voelen omdat dit haar derde huwelijk is. Nou Kimmie, je bent alles behalve een mislukking!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).