MTV News Recap: Week 47

Van de Roast op de Jonas Brothers tot het vieren van Thanksgiving. Deze week zat weer boordevol nieuws van de leukste celebs. Heb je iets gemist? No worries, we hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 22 november 2021


Eddie Redmayne die de trans vrouw speelde in The Danish Girl, noemt het aannemen van zijn rol een "fout". Hij vertelt dat als hij het aanbod nogmaals zou krijgen, dat hij het af zou wijzen. Zijn rol in de film leverde veel kritiek op, er is namelijk niet veel ruimte voor trans mannen en vrouwen om een deel uit te maken van de acteerwereld. Hier zou volgens Eddie en zijn co-star toch echt verandering in gebracht moeten worden, om zo een breder podium voor trans mannen en vrouwen te creëren binnen de acteerwereld.

Dinsdag 23 november 2021

Cardi B heeft in een Q&A op Twitter een boekje open geslagen over het nieuwe zoontje van haar en Offset. Kulture was helaas niet al te blij toen ze erachter kwam dat ze geen baby zusje, maar een broertje had gekregen. Gelukkig is ze nu helemaal omgeslagen en is ze niet weg te slaan bij haar babybroertje. Cardi en Offset zijn helaas nog wel geheimzinnig over de naam van hun zoontje, maar Cardi heeft fans verzekerd dat ze hier snel achter gaan komen!

Woensdag 24 november 2021

Eindelijk was het zover… de roast waar iedereen op zat te wachten. De Netflix Jonas Brothers Roast. Sophie Turner spande de kroon van de avond. Ze wilde toch haar man Joe Jonas even pakken op het feit dat hij een tijdje een puurhieds ring droeg om hiermee meiden in te kunnen pakken… wat zij toch een erg suf gebaar vond. Ze moest hem er wel even op wijzen dat hij zijn vingers ook in veel andere plekken heeft gestoken, waaronder zijn co-stars en een aantal supermodellen. Maar ze was erg blij dat hij uiteindelijk haar soulmate bleek te zijn!

Donderdag 25 november 2021

Iedereen weet nu wel dat Kim Kardashian een nieuwe boy-toy aan de haak heeft geslagen… namelijk Pete Davidson. Toch, denkt ex-man Kanye West dat dit niet lang gaat duren. Hij liet in een speech weten dat God, Kimye weer bij elkaar zal brengen. Hij is hier volledig van overtuigd. Denk jij dat Kimye ooit weer bij elkaar gaat komen? Of is het voorgoed voorbij tussen de twee?

Vrijdag 26 november 2021

It's that time of the year! Celebs vierde massaal Thanksgiving en ieder op zijn eigen manier. De een is druk in de keuken en de ander blikt terug op een dankbaar jaar. Happy Thanksgiving!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).