MTV Push NL juli 2021: Leer Joshua J beter kennen

Niemand minder dan singer-songwriter, multi-instrumentalist en rapper Joshua J is deze maand onze MTV Push-artiest en geeft ons een kijkje achter de schermen in zijn met muziek gevulde leven. Met zijn kersverse plaat 'Loving You' is een plekje in jouw hitlijsten gegarandeerd gereserveerd voor dit multitalent!

Joshua ademt muziek! Vanaf een jonge leeftijd is hij al bezig met het maken van muziek die geïnspireerd wordt door de verschillende culturen waarin hij is opgegroeid. Als Nederlandse jongen uit Breda met West-Afrikaanse roots ligt zijn interesse dan ook bij moderne r&b, hiphop en soul.

In zijn platen verwijst Joshua vaak naar zijn lastige jeugd waar hij openlijk over durft te spreken. Zo bracht hij in maart 2019 zijn debuutalbum '1998' uit, een ongekend krachtige plaat waarin hij geen blad voor de mond neemt. Het album kreeg internationaal veel aandacht van onder meer gerenommeerde blogs als 'Complex UK' en smaakmakers als Julie Adenuga van Beats1. Ook kwam zijn track in de 'Beats of the Week' playlist van Dr. Dre terecht.

Niet gek dat het talent niet onopgemerkt blijft! Als voorprogramma voor niemand minder dan Anderson .Paak en Boyz II Men is het succes hem op zijn lijf geschreven. Wij zijn dan ook meer dan enthousiast om samen met Joshua J toffe content te mogen maken!

Ben jij benieuwd geworden naar de muziek van Joshua J? Check hier zijn artiestenpagina op Spotify of volg hem op Instagram.

Houd ook onze socials in de gaten voor meer toffe video's in samenwerking met Joshua J.