MTV Push NL september 2022: Leer Zoë Tauran beter kennen

MTV Push artiest van deze maand én aanstormend talent is Zoë Tauran! De 25-jarige zangeres is al voor de derde keer in korte tijd in de hitlijsten terug te vinden. Ze brak door met het nummer 'Solo' waarna ze ook te horen was op de remix van Idaly 'Amazin''. Met haar hit 'Gebruik Me' heeft ze de lat hoog gelegd, dus we zijn trots om Zoë Tauran aan te kondigen als MTV Push-artiest van de maand september 2022!

Muziek loopt als een rode draad door het leven van Zoë Tauran. De 25-jarige zangeres met Molukse en Nederlandse roots komt uit een groot gezin, waar iedereen altijd met open armen wordt ontvangen en waar altijd muziek klinkt. Haar ooms speelden samen in een band waardoor Zoë het muzikanten-leven met de paplepel ingegoten kreeg. Haar ultieme droom is dan ook om ooit met een eigen show en liveband in Paradiso te staan. Haar grootste troef: haar krachtige en soulville stem. Zoë maakte vanaf haar zestiende deel uit van girlband TP4Y (Too Pretty For You), waarmee ze in 2014 auditie deed voor Holland's Got Talent. Deze auditie was zo goed, dat het viertal gelijk een ticket kreeg voor de liveshows; hun deelame leverde TP4Y een platencontract op. De groep wist de derde plek te behalen. Ze brachten onder andere de nummers 'Kisses' en 'La La Love' uit. In 2018 besloot de groep te stoppen en gingen alle leden solo verder. Daarna was Zoë Tauran al te horen als featuring artiest op tracks van CHO, Jonna Fraser en Bilal Wahib.

Na een paar jaar stilte is het nu tijd voor Zoë haar eigen muzikale carriere. In mei bracht Zoë haar debuutsingle 'Solo' uit, een track samen met Bilal Wahib. Na Solo is het nu tijd voor single nummer twee: 'Gebruik Me'. Een track waarin ze samen met Frenna zingt over hoe je terug verlangt naar iemand, terwijl je relatie al voorbij is. Deze track ging al viral voordat hij gerealesed werd en is nu al weken trending op TikTok en Spotify. Wij zijn daarom erg benieuwd wat ze deze maand voor ons in petto heeft!


Ben jij benieuwd geworden naar de muziek van Zoë Tauran? Check hier haar artiestenpagina op Spotify of volg haar op Instagram, TikTok of Youtube

Houd ook onze socials in de gaten voor meer toffe video's in samenwerking met Zoë Tauran.