MTV Push NL april 2022: Leer Cristian D beter kennen

Maak kennis met de nieuwe MTV Push artiest van deze maand, Cristian D. Zijn officiële naam is Emanuel Doru. Hij is pas 17 jaar en heeft nu al twee mega grote hits uitgebracht. 'Le Bled' ging viraal op TikTok en Spotify waarna 'Amsterdam' de hitlijsten van Nederland domineerde. Cristian D gaat als een speer dus betitelen we hem met trots tot de MTV Push artiest van April!

Cristian D (Emanuel Doru) is een Nederlandse rapper uit Haarlem, momenteel gevestigd in België. Cristian D begon op 12-jarige leeftijd met het opnemen van muziek, eerst in een buurthuis en daarna in zijn eigen studio. Vanwege zijn jonge leeftijd werd hij gepest en wilde hij stoppen met muziek maken omdat hij niet geloofde dat het ooit zou werken. Nu, 5 jaar later, is zijn leven drukker dan ooit en probeert hij een balans te vinden tussen school, vergaderingen, interviews en optredens.

Samen met producer Brysa werd Cristian D beroemd met het nummer 'Le Bled' dat viraal ging op TikTok, net als zijn nummer 'Amsterdam' dat bovenaan de Spotify-hitlijsten stond en slechts 2 maanden na de release platina werd. Cristian D krijgt meer fans, werkt met de met de grootste namen samen en bouwt internationale connecties op. ​Dit jaar werkte hij samen Ashafar en Brysa en werd zijn hit 'Amsterdam' geproduceerd door niemand minder dan $HIRAK. Zijn nieuwe single '1234' staat bij ons op repeat. De toekomst van Cristian D ziet er rooskleurig uit dus wij zijn benieuwd wat hij voor ons in petto heeft.

Ben jij benieuwd geworden naar de muziek van Cristian D? Check hier zijn artiestenpagina op Spotify of volg hem op Instagram, Youtube of Tiktok.

Houd ook onze socials in de gaten voor meer toffe video's in de samenwerking met Cristian D.