MTV Push NL januari 2022: Leer SERA beter kennen

Vanuit haar auto nam ze covers op van onder andere Dua Lipa en Meghan Trainor en plaatste deze op Tiktok en Instagram, haar talent bleef zeker niet onopgemerkt. We hebben het over niemand minder dan 'SERA'. Wij staan te popelen om SERA, oftewel Sera de Bruin, aan te kondigen als eerste MTV Push-artiest van 2022!

De 27-jarige Sera de Bruin wilde haar musicale talent niet langer verborgen houden en begon met het plaatsen van covers op verschillende online platformen. In 2020 begon SERA met het opnemen van covers vanuit haar auto en met een snelvaart heeft ze een voetafdruk weten te zetten in de international muziekindustrie. Haar grote talent werd al snel opgemerkt door niemand minder dan Justin Bieber, die hier een kans zag om het jonge talent beroemd te maken en de kans te geven om door te groeien.

SERA heeft een opvallend, verfrissend stemgeluid en een no-nonsense attitude, wat ervoor zorgde dat niets of niemand haar in de weg kon staan om haar dromen werkelijkheid te maken. SERA nam in juli 2021 ook haar debuutsingle 'Only Us' op en heeft hiermee al snel een naam voor zichzelf weten te maken.

Door haar drive om het ver te schoppen heeft SERA haar stoutste dromen werkelijkheid weten te maken. Wij kunnen niet wachten om meer te zien van deze rijzende ster en ook de MTV Push-artiest van de maand januari.

Ben jij benieuwd geworden naar de muziek van SERA? Check hier de artiestenpagina op Spotify of volg haar op Instagram.

Houd ook onze socials in de gaten voor meer toffe video's in samenwerking met SERA.