MTV News Recap: Week 38

Van Rihanna als koningin van Barbados tot de echtscheiding van Cardi B en Offset, dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

 

Maandag 14 september 2020

Justin en Hailey Bieber vieren dat ze twee jaar getrouwd zijn met een heerlijk rustige picknick. Het stel trouwde twee jaar geleden in het geheim in een gerechtsgebouw in New York. Het stel verloofde zich in de Bahama's in juli 2018, twee maanden voordat ze elkaars man en vrouw werden. Ter ere van hun tweejarig jubileum plaatsten ze veel verliefde selfies om er zeker van te zijn dat iedereen weet dat zij de ultieme couple goals zijn. Zullen wij ooit stoppen met het vieren van dit huwelijk? Het antwoord is nee. Gefeliciteerd, Biebers!


 

 

Dinsdag 15 september 2020


John Boyega treedt af als wereldwijde ambassadeur van Jo Malone London. Nadat hij in de Chinese versie van zijn aftershave-reclame werd vervangen door de Chinese acteur Liu Haoran, verbrak de Star Wars-acteur alle banden met het merk. De korte film, die John zelf heeft gemaakt en die gebruikt werd voor de lancering van de campagne, vierde John's persoonlijke verhaal. Zijn geboortestad, zijn vrienden en zelfs zijn familie worden in de reclame getoond. John zegt dat hij het afwijzend uitwisselen van iemands cultuur op deze manier niet kan goedkeuren.

Woensdag 16 september 2020

 

Cardi B heeft na drie jaar huwelijk een echtscheiding aangevraagd van rapper Offset. In de gerechtelijke documenten die Cardi indiende staat dat het huwelijk ''onherstelbaar kapot'' is. Volgens geruchten probeerde de WAP-zangeres eerst de volledige voogdij over hun dochter Kulture te krijgen, maar is zij nu van plan om de voogdij te delen met Offset. Wij wensen Cardi, Offset en Kulture het allerbeste in deze situatie.

Donderdag 17 september 2020


Fans roepen dat Rihanna koningin van Barbados moet worden, aangezien het land plannen aankondigt om koningin Elizabeth II te verwijderen als staatshoofd. In een toespraak geschreven door de Barbadiaanse premier Mia Mottley, zegt hun gouverneur-generaal dat het eiland een republiek zal worden tegen november 2021. RiRi's fans maken maar al te graag gebruik van deze gelegenheid en roepen massaal op om de Barbadiaanse zangeres tot staatshoofd te benoemen. Of het echt zal gebeuren, is niet duidelijk, maar wij weten in ieder geval zeker dat ze het zou kunnen.

Vrijdag 18 september 2020

 

Harry Styles en Lily James gaan vermoedelijk de hoofdrollen spelen in een nieuwe LGBTQ+-film. De film is gebaseerd op de roman van Bethan Roberts, genaamd The Policeman. Lily is naar verluidt in gesprek om de vrouwelijke hoofdrol te spelen, genaamd Marion, die op slag verliefd wordt op politieagent Tom. Harry zou politieagent Tom spelen die voor een dilemma staat in zijn liefdesleven: is het veiliger om met Marion te trouwen of volgt hij zijn ware gevoelens voor Patrick? Wij willen deze film nu al dolgraag zien!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).