Ook OG Brody Jenner tekent voor terugkeer in The Hills: New Beginnings!

Het was één van de meest populaire realityshows tussen 2006 en 2010 en binnenkort keert de show na een break van acht jaar terug op MTV: The Hills. De show zou niet hetzelfde zijn zonder de originele cast en het lijkt er steeds meer op dat alle OG's van de partij zijn in het nieuwe seizoen. Ook Brody Jenner maakte namelijk dit weekend bekend dat hij zal schitteren in The Hills: New Beginnings.

Brody was één van de belangrijkste mannelijke castleden van The Hills, die zo ongeveer met elke vrouw uit de show wel een relatie of flow heeft gehad. Brody liet eerder al weten wel interesse te hebben in een terugkeer van de show maar dat hij nog in onderhandelingen zat. Die zijn inmiddels achter de rug en Brody maakte op Instagram bekend dat hij toch echt heeft getekend voor het nieuwe seizoen!

Wie verwacht dat Brody weer de player gaat uithangen in de show moeten we teleurstellen: inmiddels is hij getrouwd met Kaitlynn. Sappig feitje: Brody trouwde afgelopen lente in Indonesie en zijn vader Caitlyn Jenner (voormalig Bruce Jenner) en halfzusjes Kendall & Kylie Jenner waren NIET welkom…

Oke terug naar wat echt belangrijk is: The Hills. Niet alleen Brody is van de partij in het nieuwe seizoen; ook dramakoppel Spencer en Heidi zijn van de partij. Net als OG's Audrina Patridge, Whitney Port, Justin Bobby, Frankie Delgado, Stephanie Pratt en Jason Wahler.

Echte fans van de show missen meteen de namen van Lauren Conrad, Lo Bosworth en Kristin Cavallari. Deze drie OG's zijn de enigen van de originele cast die hun terugkeer nog niet bevestigd hebben. Geruchten gaan dat Lauren zich wil focussen op haar kindje en carriere en dat Kristin nog onder contract staat bij een andere zender met haar eigen realityshow.

Net zo excited als ons? Je zal nog even geduld moeten hebben! The Hills: New Beginnings zal naar verwachting begin 2019 uitgezonden worden op MTV!