MTV News Recap: Week 10

Er is afgelopen week weer van alles gebeurd in de celebrity wereld. Het nieuws gemist? Geen zorgen, hier staat alles voor je op een rijtje!

Maandag 8 maart 2022

In de corona tijd postte Britney Spears vele video's op haar tiktok account. Deze video's waren vooral dansvideo's waarin Britney haar danstalent liet zien. Deze gingen niet aan de tiktok kijkers voorbij en Britney kreeg hier dan ook veel commentaar op. Gelukkig was haar collega Nicki Minaj daar om het voor Britney op te nemen. Vrouwen steunen vrouwen!

Dinsdag 9 maart 2022

Zoë Kravitz laat weten dat Catwoman nog helemaal niet klaar is voor haar eigen film. Catwoman is namelijk nog helemaal niet zichzelf in The Batman. Ook liet ze weten wie zorgde voor een goede stemming op set. Regisseur Matt Reeves zorgde ervoor dat de acteurs zich comfortabel voelde en moedigde ze ook telkens aan. Kunnen jullie ook niet wachten op de Catwomen-film?

Woensdag 10 maart 2022

Kim Kardahian denk dat niemand tegenwoordig nog wilt werken en vertelt mensen van hun luie stoel af te komen. Zij en haar familie vertellen wat er nodig is om een bedrijf te runnen. Ze geeft een aantal tips hoe vrouwen zich kunnen onderscheiden in het bedrijfsleven. Ook Khloé Kardahian heeft nog een aantal tips voor op de werkvloer.

Donderdag 11 maart 2022

Afgelopen jaar hebben Grimes en Elon Musk samen een tweede kind gekregen. De nieuwe dochter heeft wel een aparte naam, namelijk Exa Dark Sideræl Musk, bijgenaamd "Y". Wel zit er een betekenis aan de naam, de spelling is namelijk een elfen spelling en Sideræl is het favoriete Lord Of The Rings-personage van Grimes. Wel vertelt Grimes dat ze haar dochter eigenlijk liever anders had genoemd.

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).