MTV Push NL februari 2022: Leer KUZKO beter kennen

Het Rotterdamse synthpopduo KUZKO is een duo die we scherp in de gaten moeten houden want in hun debuut-EP 'Teardrops On The Dancefloor' word je meengenomen door een speelse en dansbare set. Meedansen is een pré. Met trots stellen we de MTV Push-artiest van de maand februari aan jullie voor: KUZKO!

Zangeres Danique van der Vlugt en producer Sam Ouwehand nemen je in hun catchy nummers niet alleen mee naar een wereld vol highschool-drama en liefdesavonturen, maar scherpen ook maatschappijkritische onderwerpen aan. Stilstaan op de tracks van KUZKO is moeilijk want we kunnen stellen dat ze een van de vrolijkste popgezelschappen van Rotterdam zijn.

Dit is hét moment om een live-optreden van KUZKO op je bucketlist te zetten want het duo neemt je mee in een unieke reis door de verhalen van hun songs ondersteund door outfits in thema, simpele en foute danspasjes en zachte alpaca knuffels.

Hun nieuwste single 'Penelope' is een voorloper van een nieuwe EP en sinds 28 januari te beluisteren. We kunnen niet wachten om dit duo dit jaar te zien shinen op verschillende podia!

Ben jij benieuwd geworden naar de muziek van KUZKO? Check hier hun artiestenpagina op Spotify of volg het duo op Instagram.

Houd ook onze socials in de gaten voor meer toffe video's in samenwerking met KUZKO.