MTV News Recap: Week 43

Van Joe Jonas en Sophie Turner die hun 5 jarig jubileum vieren, naar Zayn Malik en Gigi Hadid die uit elkaar zijn… deze week is erg wisselvallig. Gelukkig wordt het nog luchtig gehouden met de geheime YouTube zender van Timothee Calamet! Check hieronder alles wat je hebt gemist deze week.

Maandag 25 oktober 2021

Kristen Stewart kennen wij natuurlijk allemaal van de 'Twighlight' film reeks, maar daar houdt het voor haar zeker niet bij op. Kristen Stewart heeft aardig wat films op haar naam staan, toch is ze niet even blij met iedere rol die zij aangenomen heeft. Ze vertelt dat ze bij een aantal films halverwege het filmen al door had dat het een slechte film zou worden. In de toekomst wil zij selectiever zijn over de rol die zij aanneemt. Wij vinden Kristen in ieder geval top, in wat voor film ze ook schittert.

Dinsdag 26 oktober 2021

Het is wel algemeen bekend dat Cardi B geen blad voor de mond heeft, maar nu zat ze in zo een dilemma over wat ze Offset voor zijn verjaardag moest geven dat ze dan maar voor een TMI kado wilde gaan. Nadat Offset haar voor haar grote dag een villa van $1.5 miljoen in de Dominicaanse Republiek heeft gegeven voelt ze toch wel een beetje de druk. Fans speculeren ook over wanneer de naam van hun pasgeboren zoontje bekend gemaakt gaat worden… dat weet Cardi nog niet. Wat ze wel kan bevestigen is dat het niet Offset Junior is geworden. Wij zijn hoe dan ook erg benieuwd naar de naam van het prachtige nieuwe lid van de familie en kunnen niet wachten om het te horen!

Woensdag 27 oktober 2021

Joe Jonas en Sophie Turner vieren hun 5 jarig jubileum van hun allereerste date. Joe heeft een schattige TikTok video gemaakt waarin hij liet zien hoe verliefd ze zijn achter de schermen. Het allerliefste is nog dat hij het nummer die hij voor Soph geschreven heeft op de achtergrond af laat spelen. Sophie vertelde aan ELLE dat ze dacht dat Joe een "l*l" zou zijn, maar dat bleek op hun eerste date toch echt anders te zijn, waarbij ze urenlang in een hoekje van een club hebben gepraat. De vonk sloeg over, en 'the rest is history'. Gefeliciteerd aan Joe en Sophie, op nog heel veel jaren samen!

Donderdag 28 oktober 2021

Alsof we niet al dachten dat Timothee Calamet al genoeg acteer talent had, hebben fans toch nog een ander talent bij hem kunnen ontdekken. Timothee heeft namelijk ik 2010 3 video's geupload op een geheime YouTube channel. Hij schilderde hier Xbox controllers, en hij was er nog goed in ook. Is er iets wat deze man niet kan? Ben jij nou benieuwd naar de YouTube channel, de naam is; ModdedController360, geen dank.

Vrijdag 29 oktober 2021

Er is trouble in paradise bij Zayn Malik en Gigi Hadid. Het stel is blijkbaar uit elkaar na een uit de hand gelopen ruzie tussen Zayn en schoonmoeder Yolanda toen Gigi niet thuis was. Yolanda beweert dat er fysiek geweld aan te pas is gekomen, maar Zayn ontkent dit. Gigi en Zayn gaan werken aan een co-ouderschap voor Khai, maar een relatie hebben de twee helaas niet meer volgens een insider. Wat zou er nou echt gebeurd zijn tussen Zayn en Yolanda?

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).