Dit zijn de highlights van de MTV Push Live Night

De eerste MTV Push Live Night livestream is een feit! Gisteravond schitterden onze lokale helden Bente, GIAN en remme op het podium in de Melkweg in Amsterdam. Alle drie de artiesten lieten live zien wat ze in huis hebben en ze hebben ons omver geblazen. Na de optredens hebben ze jullie vragen beantwoord in de Q&A en zijn we meer over deze Push-artiesten te weten gekomen. Was je er niet bij? Geen probleem! We hebben de highlights van de livestream hieronder voor je op een rijtje gezet.  

remme opende de livestream met het nummer 'something real' en zijn laatste release '2 become 1'. Daarna zette GIAN de Melkweg op zijn kop met de nummers 'Medicatie, '1 Stap Uit Het Donker' en 'Suïcide Club'. Tot slot betrad Bente het podium en zong ze de prachtige nummers 'Liefste, Ken Je Mij', 'Ga Maar' en 'Nee is Nee'.

Tussendoor stelde presentator Kay Nambiar jullie live gestelde vragen aan de artiesten tijdens de Q&A. Benieuwd? Kijk het hieronder terug!

Vanaf maandag uploaden we de performances van Bente, GIAN en remme op ons YouTube-, Facebook- en Instagram-kanaal, dus houd deze in de gaten.