MTV News Recap: Week 4

Van Halsey's zwangerschap tot Gigi Hadid's geheime onthulling, dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 25 januari 2021


Justin Bieber denkt terug aan de tijd dat hij niet gelukkig was en gearresteerd werd voor rijden onder invloed in 2014. In een openhartige Instagram post vertelde hij over hoe hij de koers van zijn leven heeft veranderd. Justin verklaarde zichzelf schuldig aan roekeloos rijgedrag nadat hij betrapt werd op te hard rijden in een 30mph zone. Autoriteiten claimde dat Justin alcohol, cannabis en medicijnen gebruikte. Justin maakte een donatie van $50,000 aan een goed doel en volgde een training in woedebeheersing na zijn arrestatie. Aangezien Justin zijn leven heeft gebeterd, heeft hij wat positief advies voor fans die door dezelfde problemen gaan. We zijn trots om te zien hoever Justin is gekomen!

Dinsdag 26 januari 2021

Fans hebben ontdekt dat Gigi Hadid haar baby Khai's naam stiekem twee maanden geleden al onthulde. Zij en Zayn Malik hielden de naam van hun eerstgeboren kindje tot voor kort geheim, maar het blijkt dat Gigi de naam al heeft geteased in een Instagrampost in november. Op de laatste foto is de naam Khai geschreven te zien op een blik onder hun kerstboom. Het viel toen niemand op, maar fans overspoelen de post nu met reacties over de stiekeme onthulling. Had jij de naam al gespot voordat de rest 'm vond?

Woensdag 27 januari 2021

Zendaya heeft onthuld waarom ze zich nooit zal schamen voor haar Disney-verleden. In een videochat met Variety vertelde ze acteur Carey Mulligan hoe dankbaar ze voor alles is. Toen haar werd gevraagd of ze zichzelf als een "Disney-kind" ziet, kwam Z met een wijs antwoord. Haar carrière begon met haar rol in Disney Channel's Shake It Up tussen 2010 en 2013. Tegenwoordig speelt ze in grote projecten zoals Euphoria, Spider-Man 3 en Malcolm and Marie. En hoewel de pandemie haar agenda soms verstoort, vindt Z creatieve manieren om te blijven acteren. Wat betreft teasers voor Spider-Man 3 belooft ze fans heel veel lol en ontsnapping. Wij kunnen niet wachten!

Donderdag 28 januari 2021

Halsey is in verwachting van haar eerste kindje en iedereen is compleet in shock! Ze tagde haar screenwriter-vriendje Alev Aydin in foto's van haar buik op Insta en het lijkt erop dat ze niet kunnen wachten om ouders te worden. Alsof het zo moest zijn: Halsey en Alev namen in juni matching tattoo's van zaadjes. Hun tattoo-artist onthulde een aantal details over wat het ontwerp voor hen betekende. Gezien Halsey's openlijke worsteling met onvruchtbaarheid en miskramen, zijn we zo blij voor haar! Ze wordt een geweldige moeder.

Vrijdag 29 januari 2021

Shawn Mendes heeft gereageerd op Mariah Carey's geweldige recreatie van zijn topless Insta-post. Op de originele foto is te zien hoe Shawn zijn armen spreidt en geniet van de zon, maar het was de caption die deze onverwachte celeb-interactie veroorzaakte. Mariah zag de shout-out naar haar ''oude'' muziek en besloot de post na te maken. Fans zijn dol op hoe Mariah subtiel de spot drijft met Shawn. Shawn deelde haar post met een lachende emoji en twee hartjes. En zelfs hun bekende vrienden doen mee aan de grap. Wij verwachten hierna op z'n minst een samenwerking tussen Shawn en Mariah!

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).