MTV Push juli 2021: Leer Fousheé beter kennen

Geboren en getogen in New Jersey, singer/songwriter en multi-instrumentalist Fousheé is er een om in de gaten te houden in 2021.

Gedurende haar jeugd is Fousheé blootgesteld aan een variatie van verschillende sounds door haar moeders platencollectie waardoor ze in aanraking kwam met muziek van Bob Marley, Toni Braxton en Etta James die haar op dit gebied enorm hebben beïnvloed samen met artiesten waar ze in de loop van de jaren meer naar toe is getrokken zoals Frank Ocean.

Terwijl ze haar eerste nummer op zesjarige leeftijd schreef wist Fousheé al vroeg dat ze een carrière in muziek wilde najagen. Toch ondervond ze dat ze het pad van een normale tiener bewandelde en een studie ging volgen terwijl ze daarnaast ook muziek maakte en optrad in lokale cafés. Pas nadat zij en haar moeder in een serieus auto-ongeluk terecht waren gekomen, waardoor ze moest stoppen met de opleiding en voor haar moeder moest zorgen die herstellende was van haar verwondingen, ontdekte ze hoe belangrijk het is om je dromen na te jagen en dit was dan ook een keerpunt voor haar.

In 2019 verhuisde ze naar LA en begon ze haar dromen te volgen, ze leerde hoe ze gitaar moest spelen. Ze wilde zo graag nieuwe dingen leren om haar stem te laten horen, ze accepteerde een uitnodiging van Splice om een vocaal sample pakket te maken. Haar unieke 'hooks' die ze wist te maken met slechts haar stem bleef niet onopgemerkt. Verschillende producers kwamen erachter hoe speciaal en uniek haar stem is. We maken een sprongetje naar 2020, waarin Fousheé en virale sensatie werd: een van haar hooks uit haar Splice sample pakket werd miljoenen keren gestreamd en zo ontstond de basis voor haar Sleepy Hallow's track 'Deep End (Freestyle).' Uiteindelijk heeft dit naast de invloed van haar moeder en zus haar geïnspireerd om haar identiteit als vocalist te onthullen in een TikTok video die inmiddels meer dan 6.2 miljoen weergaven heeft.

Met een duidelijke creatieve visie en de release van de volledige versie van "Deep End" blijft ze grenzen verleggen door voor het eerst in 32 jaar als zwarte vrouwelijke artiest in de top 10 te staan van de 'Alternative Radio' hitlijst te staan. Kort geleden werd Fousheé benoemd tot Billboard's 'R&B/Hip-Hop Rookie of the Month' en bracht ze haar tracks 'single af', 'my slime' en 'gold fronts' ft. Lil Wayne uit. Al deze nummers en natuurlijk 'Deep End' zijn te beluisteren op haar debuutalbum; 'Time Machine' die nu uit is!
 
Wij kunnen niet wachten om te zien wat Fousheé hierna doet en zijn dan ook meer dan enthousiast om haar aan te mogen kondigen als ons wereldwijde MTV Push-artiest voor de maand juli.